Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert mindig engem szivat...

Miert mindig engem szivat mindenki?

Figyelt kérdés
Barmilyen munkahelyre megyek allandoan engem kezdenek el szivatni es nekem szologatnak be. Pedig en sose szoktam beszolni masnak, megis a tisztelet minimalis jelet se mutatjak sokan irantam es ez mar a fonokoknek is feltunt. Volt aki kerdezte is, h jol erzem e igy magam itt. Raadasul nem all meg egy szinten, hanem mindig egyre inkabb kezd eldurvulni es emiatt par honap utan mar bejarni sincs kedvem, mivel folyamatosan megalaznak es terrorizalnak (nem mindenki nyilvan). Mit tegyek? Igy nem tudok dolgozni. A suliba is emiatt utaltam mindig bejarni es emiatt is lettem visszahuzodo.
2020. máj. 30. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod magad! Küldd el őket a fenébe! Nem kell mindent eltűrni.
2020. máj. 30. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Egy munkahelyen még döbbenetesebb az ilyen viselkedés, mert az már nem az iskola, ahova ugyebár gyerekek járnak. Miért engedik meg egyáltalán munkahelyeken az ilyen viselkedést, hogy bárkit is szivassanak? Miért nincs valami biztonsági őrség, aki ilyen szitukra is figyel?
2020. máj. 30. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert látják rajtad hogy téged lehet szivatni.
2020. máj. 30. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 én is azt tapasztaltam eddig, hogy a munkahelyen sokkal több a b@sztatás... Egyik másik felnőtt nem hogy úgy viselkedik mint egy tini, inkább mint egy óvodás. Sajnos ilyen minden munkahelyen van, legalábbis én ahol dolgoztam eddig ott mindenhol volt legalább 1 ilyen s*ggfej.

Ne hagyd magd, beszól, szólj vissza valami frappánsat, aztán hagyd ott. Nekem ez volt a taktikám. Jobb fej nem lessz de lehet visszább vesz ha látja hogy nem hat meg a dolog, vagy le se tojod amit mond. Az ilyeneket csak el kell engedni és figyelmen kívül hagyni. Persze nem könnyű, de sok lehetőség nincs az ilyenekre.

2020. jún. 19. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért szivat mindenki,mert reagálsz rá.

Látják rajtad, hogy ideges leazel.

Ne reagálj, csak mond hogy oké.

2020. jún. 19. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!