Ha az egyik kollégad az elején mindig életvidám volt, és egy idő után eltávolodik mindenkitől, nem beszél senkivel az mire utalhat?
Magànéleti problèmas.
Aki alapbol kiegyensulyozott otthon az munkahelyen sem àll le veszekedni
Arra utal, hogy utalja a munkahelyet es az embereket, akik korulveszik.
En is igy voltam, annyira meggyuloltem a kolleganomet, hogy utana alig szoltam valakihez egesz nap, ha valami pienkodas volt, azon se nevettem, mert az is idegesitett, ha hallanom kellett a hangjat.
hm..én voltam ilyen helyzetben. 2 kolleganőm megbántott nagyon...aztán mindenkiben elvesztettem akkor a bizalmam...senkivel nem volt kedvem beszélni.
tulajdonképpen azóta távolságtartó vagyok és egyáltalán nem akarok közelebbi kapcsolatba kerülni a kollegákkal.
Ne értsétek félre nem vagyok én senkivel se rosszban, de az emberekben megingott a bizalmam és a munkahelyen én nem bízom senkiben.
Sajnos ez a helyzet...
lehet, hogy ahogy valaki írta elege van mindenkiből, az emberekből.
Nem tudni az a kollega mit mondott neki, lehet olyasmit hogy a többi kollega sem kedveli vagy azt hiheti hogy mások sem kedvelik ki tudja mi a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!