Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kicsinyes dolog lenne ha...

Kicsinyes dolog lenne ha felmondáskor mindent hazaviszek amit az évek alatt bevittem a munkahelyre? Még ha nettó értéktelen dolog is?

Figyelt kérdés

Szerintetek kicsinyes mondhatni pitiáner vagyok ha felmondáskor a munkahelyről mindent de mindent hazaviszek amit az évek alatt behordtam?

Még akkor is ha alig értékes vagy épp „kuka“ kategóriás dolgok?

Mire gondolok? Vízforraló (csupa vízkő öreg szar), mikrosütő (lassan kirohad az alja de még működik), fogas, falipolc, asztali lámpa, forgószék (na ez pl otthon be se fér...), meg irodai szirszarok.

Nem azért viszem haza mert annyira kellenek (van amit elviszek aztán az első kukába dobom majd).Azért viszem el hogy más ne használja. Azért pl a mikró a vízforraló stb úgy volt itt éveki hogy magamnak hoztam, soha senki meg nem kérdezte ha a tiéd használhatom-e mégis az egész cég rájárt és soha 1 köszönetet se kaptam. Hát anyátok. Elviszem.

Kicsinyes lennék vagy ez tök természetes? Végül is miért is hagynék ott egy tollat is ha az az enyém.

2020. máj. 19. 13:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
88%

Nem is kérdéses. Hazavinni...

Én amit bevittem, azt hazaviszem, amikor leszámolok onnan még akkor is, ha utána kukába teszem.

Ez nem kicsinyesség, hanem a világ legtermészetesebb dolga.

Ami a Tied, az a Tied. Viheted. Ennyi...

2020. máj. 23. 06:57
 32/32 anonim ***** válasza:
76%
30: Hol tanár, hol irodista, hol gyári munkás, hol férfi, hol nő. Egy dolog közös az énjeiben: A munkahelyén mindig ő vele van a legjobban kicseszve, és a főnöke mindig egy mindenek felett álló galád félisten, aki korlátlanul megtehet bármit.
2020. máj. 23. 07:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!