Kicsinyes dolog lenne ha felmondáskor mindent hazaviszek amit az évek alatt bevittem a munkahelyre? Még ha nettó értéktelen dolog is?
Szerintetek kicsinyes mondhatni pitiáner vagyok ha felmondáskor a munkahelyről mindent de mindent hazaviszek amit az évek alatt behordtam?
Még akkor is ha alig értékes vagy épp „kuka“ kategóriás dolgok?
Mire gondolok? Vízforraló (csupa vízkő öreg szar), mikrosütő (lassan kirohad az alja de még működik), fogas, falipolc, asztali lámpa, forgószék (na ez pl otthon be se fér...), meg irodai szirszarok.
Nem azért viszem haza mert annyira kellenek (van amit elviszek aztán az első kukába dobom majd).Azért viszem el hogy más ne használja. Azért pl a mikró a vízforraló stb úgy volt itt éveki hogy magamnak hoztam, soha senki meg nem kérdezte ha a tiéd használhatom-e mégis az egész cég rájárt és soha 1 köszönetet se kaptam. Hát anyátok. Elviszem.
Kicsinyes lennék vagy ez tök természetes? Végül is miért is hagynék ott egy tollat is ha az az enyém.
Egy csomó kollégának szerintem fogalma sincs kié a közös konyhában a mikró és stb.. Nekem sem feltétlenül jut eszembe az új helyen, megkérdezni kié a mikró, amit mindenki használ. Valahogy az ember automatikusan azt hiszi az ilyesmiről, hogy biztos céges. Nyugodtan vidd el, ami a tiéd, bár ha csak kidobni viszed, akkor ez szimplán rosszindulat pl azokkal szemben, akik soha nem ártottak vagy akartak rosszat neked, de majd szereznek másikat. Én az ilyen viselkedést, hogy csak azért is kiszúrok velük sosem díjaztam. Nálam ez a "lesüllyedsz az ő szintükre" kategória.
Mindenesetre jogosan viszed el a dolgaid és nem a kicsinyes jelzőt inkább a szánni való jelzőt használnám. Akik nem szerettek és megérdemelnék a kitolást, azok valószínűleg csak meghúzzák a válluk, szereznek egy új mikrót és még ki is nevetnek.
" szereznek egy új mikrót és még ki is nevetnek."
szerezzenek az már engem nem érint. de ismerve az ittenieket nem lesz itt mikro. Volt róla szó hogy összedobnak egy kisbojlerre hogy legalább meleg kézmosóvíz legyen a mosdóban, kb fejenként 1000- ft lett volna de nem lett belőle semmi.
Ha már pénzbe kerül akkor megette a fene.
Az egy dolog, hogy kicsinyes, de még rosszindulatú is.
Szerintem vigyél haza mindent, ami kell neked - de ami nem kell, azt minek?
Az színtiszta, 100% rosszindulat, ha azt is elviszed.
Persze, ha te gonosz ember vagy, akkor nyilván ezt teszed majd, mert jogod van rá.
"zerintem vigyél haza mindent, ami kell neked - de ami nem kell, azt minek?"
Mert az enyém én adtam érte pénzt, azért . Miért hagyjam ott? Azért mert az évek alatt soha de soha egy köszönömöt se kaptam azért mert az egész banda az én cuccaimat használta. Hát izéljék meg.
Mindent viszek, de még az utolsó szaros tollat is.
csakazértis.
Na igen: 𝐄𝐙 az 𝐈𝐆𝐀𝐙𝐈 rossz, gonosz természet!
Csak gratulálni tudok hozzá!
De már értem, hogy miért kell onnan menned.
"De már értem, hogy miért kell onnan menned."
Halkan jelzem kedves agytröszt: nem KELL mennem! ÉN mondtam fel.
Nem küldtek el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!