Kicsinyes dolog lenne ha felmondáskor mindent hazaviszek amit az évek alatt bevittem a munkahelyre? Még ha nettó értéktelen dolog is?
Szerintetek kicsinyes mondhatni pitiáner vagyok ha felmondáskor a munkahelyről mindent de mindent hazaviszek amit az évek alatt behordtam?
Még akkor is ha alig értékes vagy épp „kuka“ kategóriás dolgok?
Mire gondolok? Vízforraló (csupa vízkő öreg szar), mikrosütő (lassan kirohad az alja de még működik), fogas, falipolc, asztali lámpa, forgószék (na ez pl otthon be se fér...), meg irodai szirszarok.
Nem azért viszem haza mert annyira kellenek (van amit elviszek aztán az első kukába dobom majd).Azért viszem el hogy más ne használja. Azért pl a mikró a vízforraló stb úgy volt itt éveki hogy magamnak hoztam, soha senki meg nem kérdezte ha a tiéd használhatom-e mégis az egész cég rájárt és soha 1 köszönetet se kaptam. Hát anyátok. Elviszem.
Kicsinyes lennék vagy ez tök természetes? Végül is miért is hagynék ott egy tollat is ha az az enyém.
"többieknek nem segít"
Nem erről volt szó!
Azt mondta, azt is elviszi, ami neki egyáltalán nem kell.
Olvass vissza.
Ezt a kerdest mar 1X feltetted.
Szerintem, keresztet vetnek a kollegaid, hogy vegre nem kell együtt dolgozniuk veled.
Legalabb a felmondasod kompenzalja a mikro hianyat
"Azt mondta, azt is elviszi, ami neki egyáltalán nem kell."
így van! És miért ne vinném el? nem az enyém tán? Nem én adtam érte pénzt? Hát akkor miért is hagynám ott? Akár egy tollat is miért hagyjak annak a közösségnek amely soha semmit se adott nekem?
Nem kapnak még egy szaros tollat SE! Tőlem aztán nem.
De lehet még utoljára odaszarok a padló közepére csak hogy tiszta legyen mit gondolok az egész bagázsról.
Ahogy kivettem, megvan rá az okod, hogy elvidd. Nyilván ha olyan jóban lennél velük (és jó fejek lennének), akkor nem gondolkodnál ezen, szóval szerintem vigyél mindent.
Én tavaly mondtam fel, nekem nem voltak ugyan használati tárgyaim, de minden mást - jegyzetek, saját írószerek, tananyagok, stb. vittem magammal. Egyrészt azért, mert sosem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükségem (pl. ha később, másik munkahelyen hasonló problémával szembesülök, mint amit már ott megoldottam, akkor elég legyen csak elővenni a jegyzeteimet, hogy hogy is csináltam), másrészt mert azért egy-két kollégán kívül egyik sem volt valami jó fej és épp a nem jó fejek vették át a munkámat, míg nem találtak mást a helyemre, szóval kicsinyesség vagy sem, jól esett, hogy nem tudnak majd az én jegyzeteimből dolgozni.
Ez megint csak olyan, hogy amit elvittél, arra szükséged volt.
A kérdezőnek meg nem.
Eleve nem viszek semmit a munkahelyre. Ami a munkámhoz kell, azt biztosítsa a cég, vagy nem tudom elvégezni a munkám. A többi meg felesleges extra. Pl. ha adnak széket, akkor minek vinnék be egy másikat, ami forog?
Ha mégis beviszek valamit, akkor azt magamnak. Pl. pohár. A poharamból én iszok, bár szerintem eleve nem is akarna belőle más inni... :D
Nálad szerintem eleve fura a helyzet. Te vagy az, aki folyamatosan szidta a munkahelyét, de sosem váltott és valami tanár vagy ilyesmi vagy?
Elég fura, hogy bevittél egy csomó cuccot és szó nélkül használták mások, meg sem köszönték. Miért nem szóltál rájuk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!