Munkanélküli lettem, mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Ez az első alkalom, hogy munkanélküli lettem. Gondolom be kell jelentkeznem a munkaügyi hivatalban. Ezt kötelező megtenni? Ha igen, hány napon belül vagyok köteles? És mi történik, ha ezt nem teszem meg?
A válaszokat előre is köszönöm!!
2020. máj. 13. 16:09
1/7 anonim válasza:
Semmit nem kell csinálnod. Ha van pénzed dolgozni sem kell. Azért jelentkeznek be mások, hogy kapjanak segélyt 3 hónapra és kész. Én évek óta nem dolgozok, van 1 lakásom ki van adva albérlőknek.
2/7 anonim válasza:
Ha akarod hogy valami segélyt kapj és jogosult is vagy rá, tb -d is fizetve legyen míg nem lessz másik melód addig igen megéri bejelntkezni ezek miatt de nemkötelező.
3/7 anonim válasza:
Nem kötelező bejelentkezni. Első körben nézz szét, találsz-e mást. Ha gyorsan tudsz váltani, el tudsz kerülni hónapokig húzódó bürokráciát.
Bejelentkezni is csak akkor érdemes, ha a segélyre pályázol, mert annak a valósínűsége, hogy ők (nem köz-) munkát tudnak adni, közel nulla.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2020. máj. 13. 17:08
5/7 anonim válasza:
Én is pont ugy vagyok mint te.
6/7 anonim válasza:
#5 vagyok
Kedves első le lettünk pontozva vajon miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!