Munkanélküli lettem, tudok valamit tenni?
22 éves vagyok,vírus miatt kirugtak,sajnos nincs meg a 360 napos munkaviszonyom,akkor én milyen támogatást tudok kérni ? Ha egyáltalán van ilyen
Próbáltam munkákat keresni,de már 2 hete semmi,nagyon nehéz ebben az időben
A juttatást sajnos Nemtudkm ha van jogositványod akkor futár meló
Rengeteg van most !!probalkozz ilyesmivel
Köszönöm aki eddig írt
És üzenem azoknak akik azt gondolják hogy menjek el prostinak bocs de nem
Tudod igényelni az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságot ( Tb-t fizetik hogy helyetted- járási szociális irodán)
Vagy ha több mint egy év együttműködésed van a Foglalkoztatási osztállyal ( volt Munkaügyi Kp.) akkor jár a foglalást helyettesítő támogatás ( FHT 22.800ft/hó, szintén járás)
Mindkettő akkor ha egyedül vagy vagy a párodnak sincs jövedelme, mert jövedelem határhoz vannak kötve. Illetve ha kapod az FHt-akkor ahhoz jár automatikusan a Tb, azt akkor nem kell igényelni.
Ezen kívül a legtöbb önkormányzat ad ilyen helyzetben egyszeri segélyt is. Ha teljesen egyedül élsz akkor a legtöbb helyen lakásfenntartási támogatás is van, ezt a helyi önkormányzatod honlapján meg tudod nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!