Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyakorlaton egy boltban...

Gyakorlaton egy boltban vagyok, drogeria nem elelmiszer bolt. Es a fonokunk elegge tetko ellenes ha csinaltatok lathato helyre tetkot lehet bajom belole? Marmint max a szivatason kivul?

Figyelt kérdés

2020. máj. 11. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Ha ilyen gyakorlaton vagy, akkor gondolom, ilyen helyen is akarsz dolgozni eladóként.

Biztos tanultatok arról, hogy a vevő az első, jó benyomást kell kelteni, és a kívánalmaiknak, kéréseiknek amennyire lehet, meg kell felelni. Namármost, nagyon sok ember nem szereti a tetoválást, sokakban rossz érzéseket kelt, csak ezt ugye nem mondják. A vevők között is vannak ilyenek.

Szóval, ha vevőkkel akarsz foglalkozni, akkor ne csináltass tetoválást. Ők is tekintettel vannak rád és nem hordanak "utálom a tetoválásokat" feliratú pólókat, te is legyél rájuk tekintettel, főleg, mivel ők vevők, és neked kiszolgálnod kell őket, az igényeiknek megfelelni, nem fordítva!

Ha látható helyre csináltatod a tetoválást, akkor takard el, amikor idegenekkel kommunikálsz.

Volt már szerencsém drogériában is tetovált eladókkal, nincs jó tapasztalatom velük.

2020. máj. 11. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy drogériában szeretne eladó lenni, én is ott voltam gyakorlaton, de nem azért, mert ott szeretnék később dolgozni, csak van x hely, amivel leszerződött a suli, és csak azok közül lehet válogatni, hogy hova mész ledolgozni a gyakorlatot.

Kérdező: szerintem a főnököd nem nagyon tudna vele mit kezdeni, maximum a megjelenésedet rosszabbul fogja értékelni, bár én a helyedben inkább várnék, míg befejezem a gyakorlatot, ne legyen belőle probléma, de van egy rakat hely, ahol egyáltalán nem gond a tetkó, ruha boltok, élelmiszer stb., ezeken a helyeken csomó embernek van tetkója, jól látható helyen. Ezt várd ki, aztán keresel egy olyan helyet, ahol ez belefér, mondjuk drogériákban én sem nagyon láttam tetovált embereket, ott tényleg fura lenne kicsit.

2020. máj. 11. 17:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a pozitiv valaszokat! Tenyleg nem egy drogeriaban szeretnek elhelyezkedni. Inkabb egy ruha boltban ahol rugalmasabban kezelik ezt a temat. 😊
2020. máj. 11. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Volt már szerencsém drogériában is tetovált eladókkal, nincs jó tapasztalatom velük."

Ne haragudj, de ez nagyon primitív általánosítás.

Tetovált ex-munkatársnőm az egyik legkedvesebb ember, akit valaha is ismertem. A vásárlók imádták.

Ezzel az erővel én írhatnám, hogy az idősebb, eladónők bunkók ( nem egyszer úgy csinálnak egyes, idősebb nők, mintha nem is hallanák, hogy köszönök, kérdezek + két idősebb munkatársam volt anno, folyamatosan beszólogattak a vásárlóknak, mégis tudom, hogy van rengeteg normális is).

2020. máj. 11. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
26%

Én biztos nem fordulnék bizalommal egy kitetovált dolgozóhoz, egyszerűen nem oda való. Mint vásárló, nem vagyok kíváncsi a lázadására, önkifejezésére, elvárom, hogy ne akarja rám erőltetni. Az ismerőseim mind így gondolkodnak, igaz mi mind tanult, intelligens emberek vagyunk. Bohóckodjon mindenki otthon, ne a munkahelyén, az nem arra van.

L/24

2020. máj. 11. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elmondom neked, mi az üzletpolitika, mert nem teljesen érted.

"Kinyalni a ""kedves"" vásárlók seggét." Aztán hogy az eladó magában mit gondol rólad, mert pattogsz neki, azt te nem tudod. Ha hallanád, ahogy az eladók beszélgetnek egymás közt a magadfajtákról, szerintem már agyvérzést kaptál volna. A panaszkönyv is csak az olyankonak van, mint te, kurv.ra elhiszitek, hogy fontosak vagytok, miközben idegesen beleírtok a "fontos" problémáitokról. Kaptok egy válaszlevelet aztán annyi, húha. XD

Ne aggódj a főnökök nem hülyék, és észreveszik, ha valaki bunkó, vagy nem dolgozik rendesen, nem kellesz ahhoz te.

Remélem troll vagy, de ha nem akkor az, hogy ennyire lenézel embereket, azért mert boltban dolgoznak, vagy mert van tetoválásuk, az a te szegénységi bizonyítványod. Nem vagy több náluk, csak mert elvégzik a dolgukat, és nap mint nap szolgálnak ki olyanokat, mint te, szóval rohadtul nem érdekli sem őket, sem a főnöküket, hogy TE mit gondolsz róluk. XD

Egyrészt, ha a főnököt érdekelné, a tetoválás, fel sem vette volna, vannak ismerőseim, akiknek van tetkójuk rendesen, és ugyanott dolgoznak évek óta, sőt van akit elő is léptettek, mert jól dolgozik. :)

Senki sem erőltet rád semmit, csak mert van rajta egy minta, ami számára fontos.

2020. máj. 11. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

Tekintve, hogy te egy most egy boltban vagy gyakorlaton (és nem valami menő multinál egy vezetőképző rotációs programban, egyetem mellett) ne csináltass ilyen tetkót!

Elég nagy öngyilkosság lenne, ha egy ilyen egyszerű szakma tekintetében is elásnád magadat. Még sokszor tíz évet kell dolgoznod a nyugdíjig...

2020. máj. 13. 23:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!