Létezik valamilyen legális gyorsitószer?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert pénteken küldtek el a negyedik gyárból a próbanap után azzal, hogy lassú vagyok. Van olyan szer, amitől gyorsabban tudok dolgozni? N2020. máj. 10. 10:38
11/18 anonim válasza:
Vannak emberek, akik csak simán lomhák, nem lehet velük mit csinálni. Nem csak a munkában, hanem a mindennapi mozgásukban, pl sportban is. Szerintem érdemes lenne olyan munkahelyet keresned, ahol nem kell gyorsan dolgozni ahelyett, hogy mindenféle szerekkel teszed tönkre az egészséged.
12/18 A kérdező kommentje:
#12 Ez a célom, de amig megtalálom ezt a munkahelyet addig is élnem kell valamiből. És mivel csak ezeknél van felvétel, ide kell valahogy bekerülnöm, hogy legyen pénzem. Tudom, hogy fontos az egészségem, de a muszáj most nagyobb úr sajnos.
2020. máj. 10. 11:21
13/18 anonim válasza:
Az odafigyelés olyan dolog, hogy lehet arra is koncentrálni, hogy minőségi munkát végezz, meg arra is, hogy gyors legyél. Magamon mindig azt tapasztalom, hogy akkor lassulok le nagyon, amikor elkalandozok, vagy a részletekbe merülök el.
De az sem hülyeség, hogy lehet, hogy eleve nem ilyen munka lenne számodra megfelelő.
14/18 A kérdező kommentje:
#14 Válasz a #13 kommentben.
2020. máj. 10. 11:23
15/18 A kérdező kommentje:
Illetve a 12-esben.
2020. máj. 10. 11:24
16/18 anonim válasza:
2 kávétól én elalszom :) Normál esetben edzés előtti pörgetőt iszok reggelente, a big bangban pl 6 csésze kávé mennyiségű koffein van. De tudok jobbat gyógyszerek formájában, de azoknak nem csak hasmenés a mellékhatása mint a sok koffeinnek :)
17/18 anonim válasza:
A főnököt küldd el gyorsan az anyjába.
Mindemhol csak ez az undorító rohanás. Én is mindenhol megkapom, hogy lassú vagyok, csak az én munkámban sajnos a minőség is számit. Szóval gyors is legyen, meg tökéletes is. Meg elmehetnek a jó büdösbe...
Nem hiszem, hogy van olyan munkahely, ahol emberi tempóban is lehet dolgozni.
18/18 anonim válasza:
Hát figyeljetek. Akkor szard le és csináld gyorsan. Ha a minőség nem számít úgyse akkor nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!