Létezik valamilyen legális gyorsitószer?
"Napi két kávé mellett mekkora adag kellene még?"
Két micsoda? 2 kávéfőzőnyi oké, ha arra a két gyűszűnyire gondolsz, amit a büfékben egy adagnak tekintenek, attól egy egér se maradna ébren.
Naponta 4-5 normál erősségű kávét minden további nélkül megihatsz. Ezen kívül fontos, hogy eleget és jól aludj. Mindenkinél más az ideális, de olyan 7,5-8 óra jó, ha megvan. Nézz utána mit tehetsz a jó alvásért.
Még ami biológiailag hozzájárul a dologhoz, ha jó karban tartod a tested és a lelked, pl. sporttal és lehetőleg egészséges ételekkel is.
Ezen kívül tanács, hogy figyelj oda, amit csinálsz. Ne kalandozz el közben túlságosan. Legalábbis az elején, amíg bele nem jössz.
Azért vagy lassú, mert még nem vagy gyakorlott, hiszen csak próbanapon voltál. Semmi köze a kávéhoz vagy más szerekhez.
Lehet, hogy eleve nem mennek neked az ilyen jellegű munkák. Vagy nem tetted oda magad igazán, mert nem érdekel.
"Azért vagy lassú, mert még nem vagy gyakorlott, hiszen csak próbanapon voltál."
Erre már én is gondoltam, de nem tudok mit tenni, ha utána elküldenek. Akkor már nincs lehetőségem arra, hogy begyakoroljam. Teljesen új nekem ez a fajta munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!