Mit lehet tenni, ha megcsömörlöttem a munkahelyektől és nem akarok senki alkalmazottja lenni a továbbiakban?
Igen, tudom, legyek vállalkozó. Ahhoz sajnos még nincs meg a tőkém. Mit lehet addig csinálni, vagy van más (legális) módja annak, hogy ne alkalmazotti státuszban a kizsigerelő munkahelyek egyikén kelljen dolgoznom?
Nem akarok lelkileg, mentálisan és fizikailag is még jobban leépülni.
Én csak támogatni tudom az elképzeléseidet! Remélem, ezt Vigaszként fogadod el Tőlem...
Hasonlóképpen gondolkodom és érzek Én is, mert hosszú évek tapasztalata beszél belőlem. Ismerem, milyen lehangoló tud lenni a közalkalmazotti státusz egy idő után.
Sajnos, most én is egy kicsikét egy helyben toporgok ilyen téren. De hátha Valaki - egy másik válaszoló - tud építő jellegű ötlettel szolgálni Neked...
Ui: SOK SZERENCSÉT KÍVÁNOK A VÁLTOZTATÁSI SZÁNDÉKOD ELÉRÉSÉHEZ - ÉS FEL A FEJJEL!!!
Balázska te mitől csömörlöttél meg?
Hogy egész nap a gép előtt döglesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!