Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosom magam. Meg akarok...

Bella rubina kérdése:

Vagdosom magam. Meg akarok halni senki nem szeret utalok mindenkit arra gondolok, egyedul akaroklenni. Iszok. Rossz embervagyok. Senki nem szeret, utalnak. Meg akarokhalni. Akerdesem? Hogy hivjak eztbetegseget szerintem ez mar tulon tul az

Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 22:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Depressziónak hívják szerintem, de jobb lenne, ha egy pszichológust kérdeznél meg.
2017. dec. 1. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Sajnálom én se vagyok jó ember tönkrementem a magànyba amiért felelős vagyok de az élet nem memóriahabbal van kikövezve mindig van aki szeret
2017. dec. 1. 22:59
 3/11 Heart of Darkness ***** válasza:
86%

A vagdosásnak nincs semmi értelme.. és pár év múlva is tiszta heg lesz a kezed. Legalábbis nekem nem múlt el.

Keress fel egy pszichológust.

2017. dec. 1. 23:02
 4/11 anonim válasza:
65%
Mi bánt? Mesélj!
2017. dec. 1. 23:07
 5/11 anonim válasza:
19%

Vagdosod magad?

Miért?

Nincs neked egyébként elég bajod?

2017. dec. 1. 23:19
 6/11 anonim válasza:
0%
De rég hallottam ezt, azt hittem a vagdosás és emózás kiment a trendből!:DD
2017. dec. 1. 23:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez nem trend. Csaladon belüli erőszak szerelmi ügy és iskolai kirekesztés. Senkim sincs
2017. dec. 2. 00:23
 8/11 anonim válasza:
100%
Az én életem is egy rakás szar, ismerem a dolgot, de én még reménykedem az orvostudományban, ha ez is elveszik mint utolsó remény, akkor jöhet a finálé.
2017. dec. 2. 00:52
 9/11 anonim válasza:
100%
Nekem is voltak ilyen gondjaim az öncsonkítást leszámítva.Sőt, ugyanezek voltak.Iskolai bántalmazás,rossz családi háttér (kirívóan rossz),és persze nehány szerelmi csalódás. Elég mélly depresszióba voltam több évig. Az egész olyan volt mint egy mokuskerék.Sose történt semmi jó velem.Volt egy két háziállat,kutya macska akikkel tudtam játszani,testvéreimet bár szerettem nagyon felhőtlen nem volt a kapcsolatunk. 23 évesen költöztem el otthonról,mar bántam hogy kicsivel nem hamarabb.Lett egy jól működő párkapcsolatom,dolgozom stb.Az életem nagy fordulatott vett pozitív értelembe a sok nehézség után. Sokszor nem hittem,hogy még örömöm is lelhetem az életben.Bár igy lett,de azért nehézségek akadályok mindig is előfordulnak.Ezeket alapbol nehezebben viselem mint pl egy lelkileg kiegyensulyozott ember.Pánikbeteg is vagyok és sokszor türelmetlen,tul érzékeny.Tudom belül,hogy nekem nem ilyenbek kene lennem,de ez már belém ivódott a sok év során. Regóta tervezem,hogy csak ellátogatok egy pszichologushoz azért hallittam már,hogy sok embernek segitett ha nem is 100%,de én már 70-nek is örülnék.
2017. dec. 2. 01:07
 10/11 anonim ***** válasza:
17%

Vótmá. Nem vagdostam, hanem megoldottam. Nyugi, a gödörből kijönni is fáj legalább annyira, mint a vagdosás. Meg akarsz halni? Reális igény pedig. Miért nem teszed? Ja, szereted a kihívásokat kis hamis. Akkor maradj és mássz ki a gödörből. Meg látod, jó lesz utána.

31/f

2017. dec. 2. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!