Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosom magam. Meg akarok...

Bella rubina kérdése:

Vagdosom magam. Meg akarok halni senki nem szeret utalok mindenkit arra gondolok, egyedul akaroklenni. Iszok. Rossz embervagyok. Senki nem szeret, utalnak. Meg akarokhalni. Akerdesem? Hogy hivjak eztbetegseget szerintem ez mar tulon tul az

Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 22:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

"Csernus óta" hiszi azt mindenki, hogy az ilyen emberekkel keménynek kell lenni? Plusz hab a tortán, ha hozzáteszem, hogy "én megoldottam"... Tényleg sokat segít...

Nem az ő cipojeben vagy. Nem ő az első ember, aki vagdossa magát, és meg akar halni.

Ez tényleg depresszió, keress fel pszichológust, vagy hívj segelyvonalat, ha csak nem érzed magad elég erősnek, hogy megold egyedül.

Sokan kimasztak már ebből, neked is sikerülhet!

2017. dec. 2. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!