Mihez kezdjek? 5 fodraszt kerestem fel egy ev alatt, de senki nem tud normalis hajat kesziteni nekem. Szoket akarok, de tele van a hajam voros pigmentekkel es nem kepesek kiszedni belole. Tobbi lenn
Adott egy homokszoke alap hajszin, amit szep egyseges hamvas szokere akartam befesteteni. 5 fodrasz mind az 5 alkalommal voroses szoket csinalt nekem vagy aranyszoket ami kabe narancsarga volt.
Remesen allt mondanom sem kell.
Most arra gondoltam, hogy vilagos barnara befestetem, de a fodraszokban mar csalodtam. Itthon meg a vilagosbol siman lehet sotet barna, mar jartam igy.
Lenoveszteni nem akarom, az elmult 2 evben lenovesztettem de nem lett vegul szep szoke a hajam.
Igazabol a barna sem all jol, inkabb a sajat hajamhoz passzolo homokszoke vilagos barna es abba par melir.
Szerintetek?
Ohmmm, 10 evig voltam vilagos hamvasszoke. Mutattam is kepet a regi hajamrol, megsem kepesek megcsinalni .
Ugyhogy a fodrasznak nevezett idiotak az eletkeptelenek ...
Nekem 3-4 alkalom kellett a szinvaltashoz.
Vegyél olyan festéket, ami színező és le is szívja egyben. Nem emlékszem a nevére, de nekem bevált. Külön rá volt írva más szóval a leszivó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!