Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kolléganőm még munkaidőn...

Kolléganőm még munkaidőn kívül és hétvégén is munka miatt hívogat vagy írogat. Szerintetek ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
10 évvel idősebb a kolléganőm mint én. Alapvetően más a habitusunk. Rajta látszik hogy pörög, lelkes, meg akar felelni, mindig ötletel, agyal még munkaidőn kívül, család mellett is. Nekem még nincs családom, vannak ötleteim, gondolataim de nem ezek töltik ki a napjaim nagy részét. Munkánkból kifolyólag együtt kell dolgoznunk, de egyrészt néha zavar hogy állandóan pörög és emiatt keres én meg inkább kikapcsolnám az agyam és örülök ha ilyenkor nem kell dolgoznom. Másrészt viszont előjön bennem ilyenkor az, hogy Úristen én miért nem vagyok olyan mint ő? Már nem szeretem a munkám? Néha lelkiismeret furdalásom van mert több időm van mint neki mégsem foglalkozom annyit a munkával? Akkor lehet, hogy inkább velem van a baj?
2020. ápr. 25. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha este vagy hétvégén ír, annyit írj vissza, h. most nem tudsz ezzel foglalkozni. Ne haragudjon, ha módod van rá, esetleg ránézel.
2020. ápr. 25. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen kolléganő üzeneteinek az értesítőjét letiltottam Facebookon így csak akkor láttam, hogy írt, amikor én úgy akartam, a cégeset meg repülő üzemmódba raktam munka után. Ne érezd magad rosszul, nem normális dolog ilyet csinálni, és saját tapasztalatból azt mondom, hogy vigyázz az ilyen kollégákkal. Több ilyen kollégám is volt, a szemedben jópofiznak, de a legtöbb vérszemet kap egy idő után, hogy kijár nekik egy előléptetés a sok munka miatt és szidnak mindenkit, aki nem sztahanovista a vezetőségnek a hátuk mögött, ha pedig valaki hasonló, mint ők, akkor félteni kezdik a pozíciójukat.
2020. máj. 9. 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12. Mi nem egy helyen dolgozunk?😀
2020. máj. 10. 00:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13: Én is ugyanezt éreztem az összes választ látvaXD
2020. máj. 10. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!