Nagyon megvertek két éve vagyonôrként mikor betörtek a telephelyre, azòta nem merek vagyonôrként dolgozni. Ez normális?
Figyelt kérdés
pont karácsonykor történt két éve. Mivel karácsonykor is dolgoztam. Azóta segédmunkás vagyok. Majd megszakadok. Könnyebb lenne ôrködni, de nem merek. Ez normális?2019. dec. 21. 19:44
2/13 anonim válasza:
Terápiával talán enyhíthető lenne. Keress egy jó szakembert. Nem kell egyedül megbirkóznod egy ilyen traumával.
3/13 anonim válasza:
Normális, és jogos a félelem. Ha nincs semmilyen módszer arra, hogy ez soha többé ne forduljon elő, inkább ne vállalj ilyen munkát. Fő a biztonság és a nyugalom.
4/13 Ecowok válasza:
Normális.
Viszont annyit hozzátennék, hogy vannak olyan irodaházi munkák, ahol nem kell ilyesmitől tartanod.
5/13 anonim válasza:
Normális. Sajnálom, hogy ez történt veled. Ha úgy érzed nem tudsz ezzel megbírkózni, nyugodtan kérj szakembertől segítséget, hidd el egyáltalán nem ciki.
Jobbulást!
6/13 anonim válasza:
Jobbulást!
De annyi biztos, én nálam mindig volt egy egy feszítő vas, és eddig mindig sikert megvédeni magam.
7/13 anonim válasza:
Járj kung fuzni. Havi akár 7 ezer forint csupán.
8/13 anonim válasza:
Nem ismeritek fel Obikát, és a kamu kérdéseit? :)
9/13 Ecowok válasza:
#8-as, honnan lehet felismerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!