Ez normalis szerintetek? Nem tudom hogy csak poenkodnak e a kollegaim vagy rosszindulatbol szivatnak?
Nehéziparban (építőipar, gépipar), ahol férfiak dolgoznak, és nehéz munkát végeznek, ott a stílus sem kisasszonyos. Ha munkaidő végén már jóindulatúan köszön el tőled, akkor ne vedd magadra.
Én pl. sok nő között dolgozom, és vannak köztük szabad szájúak. Egyikük mond néha olyanokat, hogy "a f...om kivan tőled". Nekem is, másnak is. Ha most fennakadok rajta, mi van? Őt átnevelni nem tudom. Tudomásul kell venni, hogy itt ez van és kész.
Ez a baj hogy van mikor normalisan elkoszonnek, van mikor meg elkoszonesnel is belonek egy beszolast, ezert nem tudom eldonteni.
Utolsonak: hogy erted azt hogy rivalis? Tudom a szo jelenteset de mit jelent ebben a helyzetben?
6-os:
De miért vegye át ő ezt a stílust? Ha lemegy a szintjükre, akkor szellemileg amazok fölénye igazolódik be. Ők győztek.
tanulj tovább és legyél Te a következő főnök.
Ők meg jók lesznek beosztottnak:)
(Akkor Te diktálhatod a feltételeket nekik. Már ha megtűröd ezt a csürhét a vállalatodnál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!