Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home officeban levők: hiányozn...

Home officeban levők: hiányoznak a kollegák, a benti lét, egyáltalán a munkahely? Nekem nem

Figyelt kérdés

tele van a net pszichoblabla cikkekkel arról milyen lelki problémákat sőt depreszziót okozhat a home office és a koellgáktól, a közösségi léttől való tartós távollét.

Na.

Én márc eleje óta lassan kettő kerek hónapja home officeban vagyok. Nem láttam nem beszéltem azóta senkivel a kollegák közül, de még telefonon se. Anyagot kapom neten, anyagot küldöm neten, ennyi a munkám.

Senkivel egy szót se két hónapja és még hol a vége...

És ki hiányzik? Senki.

Részemről én kösz, tök jól megvagyok és tőlem ítéletnapig maradhat ez így, kb akkor akarom látni a kollegáimat mikor a hátam közepét. Ez nem azt jelenti hogy gyűlölöm őket, csak olyanok mint egy régi bútor-már nem kell, a francba vele, ne is lássam.

Vajon velem van a baj? Lelki gebasz emiatt? Meg depresszió?

bakker végre kivirágoztam! Nem kell a fostalicska irodába bemenni naponta és bámulni a csomó hülye segget 8 órában!

Akkor megyek vásárolni vagy edzeni amikor akarok! Magam szervezem a napom, ha tetszik már hajnali 5 kor melózok, ha tetszik 10kor még ágyban vagyok!

És a lóvét ugyanúgy kapom!

HÁT ENNÉL JOBB MI LEHET? Ez a mennyország!

Depresszió??? pff.. KINÉL??

2020. ápr. 23. 10:08
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
33%

Hát vannak akik szerint csak az az igazi munka ami hajnalban egy szaros gyárban mocsokban zajban szarul fizetve végeznek és még wc-re is csak engedéllyel lehet menni.... az az igazi sokak szerint.

Hát milyen dolog az hogy otthon a gép előtt kényelmesen szól a zene ott a kávé és főnökség nélkül dolgozom és ezért 4x annyit keresek mint más a 8 óra alatt a gyárban... hát micsoda dolog ez... Sokak szerint.

Ők maradjanak csak a gyárban. Nekik való.

2020. ápr. 23. 14:56
 32/36 anonim ***** válasza:
69%

Na addig lehet abba hagyni ezt a "gyári dolgozó proli" dumát ameddig ők rakják a seggetek alá a párnát.

Örülünk nektek, hajrá, szociális lény létetekre nem hiányoznak azok az emberek akiknek ti sem, ez az.

De vicc nélkül, örüljetek is neki ilyen kényelmesen meg lehetett oldani.

2020. ápr. 23. 15:14
 33/36 anonim válasza:
65%

" dumát ameddig ők rakják a seggetek alá a párnát."

Az én seggem alá nem rak párnát senki csak én magam. Vagy tán mutatsz nekem olyan melóst aki ad egy szelet kenyeret is?

2020. ápr. 23. 15:28
 34/36 anonim ***** válasza:
67%

Én is nagyon örülök, hogy itthon lehetek. Én simán elviselném 2022-ig is.

Azok a netes cikkek meg kamuk. Pont mikor az allasinterjun kamuzod, h szakmai fejlődés a célod a munkahelyvaltassal és véletlenülse a magasabb pénz...

2020. ápr. 23. 18:29
 35/36 anonim ***** válasza:
77%

Szívemből beszélsz kérdező, a munkahelyemen is pszihológusokat hívtak,home office mentálhigiénés elégedettség kérdőív, online életvezés coach....

Multikulti tököm...

A magam ura vagyok senki nem piszkál, zene be kávé stb.

2020. ápr. 23. 20:50
 36/36 anonim ***** válasza:
66%

Ahogy azt Puzsér Róbert is kifejtette nemrég az egyik videójában, az valahol érthető, hogy sokan örülnek, hogy otthonmaradhatnak, nem kell munkába indulniuk, a pénzt meg ugyanúgy kapják, mintha bent dolgoznának. (Az is egy remek hasonlat, hogy sokan úgy reagálják le a jelen helyzetet, mint egy általános iskolás diák, akinek a sulijában bombariadó történik pont a hét legnehezebb napján.) De honnan tudni, hogy ez meddig mehet így? Fél éven belül akármilyen drasztikus változás beállhat. Ezek közül csak az egyik, hogy a cégek nem tudják tovább fizetni a dolgozókat, és tömeges elbocsátások jönnek ott is, ahol addig mehetett a homeoffice. Tehát merő naívság úgy tekinteni a dolgokra, hogy megtalált titeket a második mennyország, és innentől hávájdidzsi üzemmódban mennek a hétköznapjaitok.

Ettől függetlenül a kérdés kamu, felismerni a kérdező stílusát.

2020. ápr. 24. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!