Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home officeban levők: hiányozn...

Home officeban levők: hiányoznak a kollegák, a benti lét, egyáltalán a munkahely? Nekem nem

Figyelt kérdés

tele van a net pszichoblabla cikkekkel arról milyen lelki problémákat sőt depreszziót okozhat a home office és a koellgáktól, a közösségi léttől való tartós távollét.

Na.

Én márc eleje óta lassan kettő kerek hónapja home officeban vagyok. Nem láttam nem beszéltem azóta senkivel a kollegák közül, de még telefonon se. Anyagot kapom neten, anyagot küldöm neten, ennyi a munkám.

Senkivel egy szót se két hónapja és még hol a vége...

És ki hiányzik? Senki.

Részemről én kösz, tök jól megvagyok és tőlem ítéletnapig maradhat ez így, kb akkor akarom látni a kollegáimat mikor a hátam közepét. Ez nem azt jelenti hogy gyűlölöm őket, csak olyanok mint egy régi bútor-már nem kell, a francba vele, ne is lássam.

Vajon velem van a baj? Lelki gebasz emiatt? Meg depresszió?

bakker végre kivirágoztam! Nem kell a fostalicska irodába bemenni naponta és bámulni a csomó hülye segget 8 órában!

Akkor megyek vásárolni vagy edzeni amikor akarok! Magam szervezem a napom, ha tetszik már hajnali 5 kor melózok, ha tetszik 10kor még ágyban vagyok!

És a lóvét ugyanúgy kapom!

HÁT ENNÉL JOBB MI LEHET? Ez a mennyország!

Depresszió??? pff.. KINÉL??

2020. ápr. 23. 10:08
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

"kérdező, a te munkádat bárki elvégezné :D"

???

Az én munkámat miért végezné el akárki is? Én se végzem másét más se végzi az enyémet.

Nehéz is lenne, jogosultság hiányában be se tudna lépni.

2020. ápr. 23. 11:31
 22/36 A kérdező kommentje:

"kérdező, a te munkádat bárki elvégezné :D"

De jöhetsz te is hozzánk, graphisoft park, BME vagy egyéb műszaki infós diploma, 3-5 év aktív tapasztalat, üzleti angol add be a papírt, kapsz egy tesztfeladatot és felvesznek (ha...)

A tesztfeladatokon a jelentkezők olyan 60-70%-a kapásból hellozik egyet.

2020. ápr. 23. 11:33
 23/36 anonim ***** válasza:
16%

Ha hiszed, ha nem, épp ma reggel gondolkoztam azon, hogy kiírok egy ugyanilyen kérdést!

Annyira irritál, hogy napi 5 vagy több levél jöb arról, de hiányzik az iroda stb...

Mi hiányzik?

A tömegközlekedés idővesztesége? Az aszalódás a tömegnyomorban?

Az olyan zaj az irodában, amiben nem lehet koncentrálni?

A nyüzsgés, járkálás?

A rosszabbnál rosszabb kajáldák, az alkalmazkodás másokhoz kajakérdésben?

2020. ápr. 23. 11:38
 24/36 anonim ***** válasza:
68%
Balázska, csak várd ki a végét! Majd a gonosz, alkoholista főnök ki fogja találni, hogy munkaidőben kimegy házhoz ellenőrízni téged. Ha nem talál otthon, ki vagy rúgva azonnal. Sőt mi több, még piát is be kell táraznod, amivel vendégül látod őt. Nehogy azt hidd, hogy a Mennyországba csöppentél! :O
2020. ápr. 23. 11:50
 25/36 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező! Vegyél vissza az arcodból. És vedd észre, hogy nem lehet mindenki IT szakember.
2020. ápr. 23. 12:00
 26/36 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy megyünk az alapítványi iskoládba Balázska, minimálbérért 3 diplomával úgy, hogy ki se fizetnek :D Tudod kinek nyomjad itt a kamuidat a balatoni nyaralódból :D
2020. ápr. 23. 12:39
 27/36 anonim ***** válasza:
49%

"De jöhetsz te is hozzánk, graphisoft park, BME vagy egyéb műszaki infós diploma, 3-5 év aktív tapasztalat, üzleti angol add be a papírt, kapsz egy tesztfeladatot és felvesznek (ha...)

A tesztfeladatokon a jelentkezők olyan 60-70%-a kapásból hellozik egyet."

Jajajajj :D Mekkora kamu :D Ez a kérdező nem százas. Vagy valamit nagyon kompenzálni akar ezzel a hányinger stílussal.

2020. ápr. 23. 12:49
 28/36 anonim ***** válasza:
19%
Azért, mert neked sz/r a munkahelyed még a probléma létezik azoknál akik értelmes munkát végeznek értelmes közösségben.
2020. ápr. 23. 12:59
 29/36 anonim válasza:
21%

Kérdező ha ez megnyugtat én is IT jellegű munkakörben vagyok (pénzügyi szoftverek), én se voltam benn az irodában vagy 6 hete, és hozzád hasonlóan nekem sem hiányzik cseppet sem.

Sor az ebédidőben a menzán, időzített semmire se jó meetingek,a főnök 10 percenkénti vegzálásszerű benyitogatásai, a HR csajok idióta vihogása, a 2 órás bkv oda visssza-,mindez nincs.

És őszintén örülök neki. Aki azt írja ez így nem jó, annak részvétem. Nekem tökéletes.

Cseppet se vágyom vissza a mindennapokba.

2020. ápr. 23. 14:25
 30/36 anonim ***** válasza:
22%
Hiába töröltettétek a válaszom. Támadjátok folyamatosan a kérdezőt mert féltékenyek vagytok ránk mert tudunk itthonról dolgozni :)
2020. ápr. 23. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!