Home officeban levők: hiányoznak a kollegák, a benti lét, egyáltalán a munkahely? Nekem nem
tele van a net pszichoblabla cikkekkel arról milyen lelki problémákat sőt depreszziót okozhat a home office és a koellgáktól, a közösségi léttől való tartós távollét.
Na.
Én márc eleje óta lassan kettő kerek hónapja home officeban vagyok. Nem láttam nem beszéltem azóta senkivel a kollegák közül, de még telefonon se. Anyagot kapom neten, anyagot küldöm neten, ennyi a munkám.
Senkivel egy szót se két hónapja és még hol a vége...
És ki hiányzik? Senki.
Részemről én kösz, tök jól megvagyok és tőlem ítéletnapig maradhat ez így, kb akkor akarom látni a kollegáimat mikor a hátam közepét. Ez nem azt jelenti hogy gyűlölöm őket, csak olyanok mint egy régi bútor-már nem kell, a francba vele, ne is lássam.
Vajon velem van a baj? Lelki gebasz emiatt? Meg depresszió?
bakker végre kivirágoztam! Nem kell a fostalicska irodába bemenni naponta és bámulni a csomó hülye segget 8 órában!
Akkor megyek vásárolni vagy edzeni amikor akarok! Magam szervezem a napom, ha tetszik már hajnali 5 kor melózok, ha tetszik 10kor még ágyban vagyok!
És a lóvét ugyanúgy kapom!
HÁT ENNÉL JOBB MI LEHET? Ez a mennyország!
Depresszió??? pff.. KINÉL??
"kérdező, a te munkádat bárki elvégezné :D"
???
Az én munkámat miért végezné el akárki is? Én se végzem másét más se végzi az enyémet.
Nehéz is lenne, jogosultság hiányában be se tudna lépni.
"kérdező, a te munkádat bárki elvégezné :D"
De jöhetsz te is hozzánk, graphisoft park, BME vagy egyéb műszaki infós diploma, 3-5 év aktív tapasztalat, üzleti angol add be a papírt, kapsz egy tesztfeladatot és felvesznek (ha...)
A tesztfeladatokon a jelentkezők olyan 60-70%-a kapásból hellozik egyet.
Ha hiszed, ha nem, épp ma reggel gondolkoztam azon, hogy kiírok egy ugyanilyen kérdést!
Annyira irritál, hogy napi 5 vagy több levél jöb arról, de hiányzik az iroda stb...
Mi hiányzik?
A tömegközlekedés idővesztesége? Az aszalódás a tömegnyomorban?
Az olyan zaj az irodában, amiben nem lehet koncentrálni?
A nyüzsgés, járkálás?
A rosszabbnál rosszabb kajáldák, az alkalmazkodás másokhoz kajakérdésben?
"De jöhetsz te is hozzánk, graphisoft park, BME vagy egyéb műszaki infós diploma, 3-5 év aktív tapasztalat, üzleti angol add be a papírt, kapsz egy tesztfeladatot és felvesznek (ha...)
A tesztfeladatokon a jelentkezők olyan 60-70%-a kapásból hellozik egyet."
Jajajajj :D Mekkora kamu :D Ez a kérdező nem százas. Vagy valamit nagyon kompenzálni akar ezzel a hányinger stílussal.
Kérdező ha ez megnyugtat én is IT jellegű munkakörben vagyok (pénzügyi szoftverek), én se voltam benn az irodában vagy 6 hete, és hozzád hasonlóan nekem sem hiányzik cseppet sem.
Sor az ebédidőben a menzán, időzített semmire se jó meetingek,a főnök 10 percenkénti vegzálásszerű benyitogatásai, a HR csajok idióta vihogása, a 2 órás bkv oda visssza-,mindez nincs.
És őszintén örülök neki. Aki azt írja ez így nem jó, annak részvétem. Nekem tökéletes.
Cseppet se vágyom vissza a mindennapokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!