Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Home officeban levők: hiányozn...

Home officeban levők: hiányoznak a kollegák, a benti lét, egyáltalán a munkahely? Nekem nem

Figyelt kérdés

tele van a net pszichoblabla cikkekkel arról milyen lelki problémákat sőt depreszziót okozhat a home office és a koellgáktól, a közösségi léttől való tartós távollét.

Na.

Én márc eleje óta lassan kettő kerek hónapja home officeban vagyok. Nem láttam nem beszéltem azóta senkivel a kollegák közül, de még telefonon se. Anyagot kapom neten, anyagot küldöm neten, ennyi a munkám.

Senkivel egy szót se két hónapja és még hol a vége...

És ki hiányzik? Senki.

Részemről én kösz, tök jól megvagyok és tőlem ítéletnapig maradhat ez így, kb akkor akarom látni a kollegáimat mikor a hátam közepét. Ez nem azt jelenti hogy gyűlölöm őket, csak olyanok mint egy régi bútor-már nem kell, a francba vele, ne is lássam.

Vajon velem van a baj? Lelki gebasz emiatt? Meg depresszió?

bakker végre kivirágoztam! Nem kell a fostalicska irodába bemenni naponta és bámulni a csomó hülye segget 8 órában!

Akkor megyek vásárolni vagy edzeni amikor akarok! Magam szervezem a napom, ha tetszik már hajnali 5 kor melózok, ha tetszik 10kor még ágyban vagyok!

És a lóvét ugyanúgy kapom!

HÁT ENNÉL JOBB MI LEHET? Ez a mennyország!

Depresszió??? pff.. KINÉL??

2020. ápr. 23. 10:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
22%

Megértelek, mindenkinek mások az igényei.

Nekem hiányzik.

Nekem esküszöm az a napom fénypontja amíg reggel összekészülődök,felszállok a tömegközlekedésre és beérek a városba. (Jó télen annyira nem szeretem, de máskor nincs bajom vele)

Én szeretek benn lenni, a társaimmal sincs problémám.

És otthon sajnos kevésbe tudom beosztani az időmet.

2020. ápr. 23. 10:39
 12/36 anonim ***** válasza:
34%
Nekem se hiányzik senki. Miért is hiányoznának? Pont leszrom az összeset. Imádok itthonról dolgozni! Hál' isten a párom is home office-ba van :)
2020. ápr. 23. 10:42
 13/36 anonim ***** válasza:
32%
valaki jelentse már töröltessük a trollt.
2020. ápr. 23. 10:50
 14/36 anonim ***** válasza:
13%

Nekem sem hiányzik. Mondjuk ezért is dolgozok már 16 éve itthon, saját vállalkozásban.

Legjobb barátnőm viszont cégnél dolgozik, (pénzügyi osztály) és most home office-ban van otthon. Ő azt mondja, azért nem érzi meg azt a napi 2 órát, ami a bejárásra elmegy neki. Így, hogy otthonról dolgozik, azért sokkal több melót rálőcsölnek, mint egyébként.

2020. ápr. 23. 10:53
 15/36 anonim ***** válasza:
27%

A kérdezőnek ez a stílus ritka irritáló.

Ha valaki leírja, hogy ő inkább dolgozna rendesen, azt meg leszólja.

Nem is csodálom, hogy senki nem keres téged. Remélem észreveszi a főnököd is a viselkedésed, mert az ilyet nem igazán szokták megtűrni.

2020. ápr. 23. 10:58
 16/36 anonim ***** válasza:
75%

Most azt leszámítva, hogy az írásod alapján egy komplexusokkal, frusztrációkkal teli, kiegyensúlyozatlan és unempatikus ember lehetsz...

... ez nagyban függ az egyén személyiségétől, a munkahelytől, és a munkatársaktól.

Egy szélsőségesen introvertált embernek ez az időszak az álmai netovábbja. Egy szélsőségesen extrovertáltnak meg ez maga a pokol. Egy átlagembernek meg valahol a kettő között.

Lehet, hogy te keserű és antiszociális vagy, de hidd el, nagyon sok embernek vannak barátai a munkahelyén. Aki pedig igényli a szociális interakciókat, annak nem a legkellemesebb, hogy hónapokon át legfeljebb csak telefonon beszélhet a barátaival.

Azt se felejtsük el, hogy munkahely- és munkáltatófüggő az, hogy kinek mennyire jó, vagy rossz ez az időszak. Az, hogy te egy olyan helyen vagy, ahol szabadon lóghatsz, sőt, örülnek, ha nem kell a savanyú pofádat bámulni, az egy szerencsés helyzet. De ha naponta reggel 8-kor be kéne jelentkezned, és egy aktivitásfigyelő szoftverrel néznék, hogy tényleg dolgozol-e, emellett - mivel nem lát a főnök - minden nap részletes jelentést kéne írnod az elvégzett munkafolyamatokról, illetve elküldenének 2 hét kényszerszabadságra, ami miatt aztán a nyárra tervezett szabadságod ugrik, nem biztos, hogy ennyire fennhéjázó, nagyképű módon örülnél a helyzetnek.

2020. ápr. 23. 11:05
 17/36 A kérdező kommentje:

" ahol szabadon lóghatsz, sőt, örülnek, ha nem kell a savanyú pofádat bámulni, az egy szerencsés helyzet. De ha naponta reggel 8-kor be kéne jelentkezned, és egy aktivitásfigyelő szoftverrel néznék, hogy tényleg dolgozol-e, emellett - mivel nem lát a főnök - minden nap részletes jelentést kéne írnod az elvégzett munkafolyamatokról,"

ez a tipikus idióta proli kádárista mentalitás! Már miért LÓGNÉK?

A munkám elvégzem maradéktalanul. AZ meg az én egyéni döntési szabadságom hogy hajnali 5kor már melózok és délre végzek, vagy 10 kor még ágyban vagyok és dél mire kezdek. Estére küldöm a kész anyagot, és ennyi. A többihez senkinek semmi köze és nem is érdekel senkit, csak a hozzád hasonló 50 éve megrekedt kádárista prolikat.

Most nem tök8 hogy az excel táblát 9kor vagy délbe rázom gatyába ha estére kész van??

Ott üljek reggel 8kor a gépe előtt? MINEK? A munka így is úgy is elkészül.

(ja és vannak napok amikor reggel 5kor már ott ülök.... az én döntésem!!)

"mivel nem lát a főnök“

nem is kell hogy lásson. Minek is látna mit nézzen rajtam. A munkám eredménye érdekli azt meg este megkapja. Szerencsére a főnököm se egy dinoszaurusz észrevette hogy nem 1970-et írunk.

"Ha valaki leírja, hogy ő inkább dolgozna rendesen, „

Ja értem. mert a home office az nem rendes munka. Értem. Világos. Ha az irodában csinálom az rendes munka, de ha otthon tök ugyanazt tök ugyanazon a laptopon tök ugyanazzal a szoftverrel az már nem rendes munka. Hát világos.

2020. ápr. 23. 11:16
 18/36 anonim ***** válasza:
61%
# 20 könyörgöm tanuljátok már meg végre. Aszociális és nem antiszociális.
2020. ápr. 23. 11:17
 19/36 A kérdező kommentje:

"sőt, örülnek, ha nem kell a savanyú pofádat bámulni, "

Na ez megint egy hülye túldimenzionálás. Senkit se érdekel az én pofám, az érdekli a céget munkám határidőben elkészül-e. Elkészül. Innentől fogva lehetnék én patás ördög is kit érdekel.

ne hidd már hogy miattam lett h office.... Senki se kérdezett minket, Közölték holnaptól az irodaház zárva mindenki otthon lesz.

Szerinted érdekel bárkit is hogy X alkalmazott mit szól hozzá? AMit akar.

2020. ápr. 23. 11:18
 20/36 anonim ***** válasza:
49%
kérdező, a te munkádat bárki elvégezné :D
2020. ápr. 23. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!