Ha felvesznek egy munkahelyre, már leadtam az adataimat csak az eü papírok hiányoznak és kezdhetek, de nem tudok ott dolgozni még most mondjam meg nekik? Mekkora probléma ez?
Figyelt kérdés
A bejárással lenne problémám illetve a munkaidő se passzol az életvitelemhez ezért másik munkahelyet választanék. Tudom nem kellene így "szórakozni" de nem gondoltam át a dolgokat. Mit tudnak tenni ilyen esetben? Még egy napot se melóztam csak az eü papírokat kell leadnom utána kötnénk meg a szerződést.2017. aug. 8. 18:02
1/2 anonim válasza:
Visszamondod, hoyg adódott egy jobb lehetőség és kész. Főleg ha semmit nem íratok alá, akkor tökm1.
2/2 anonim válasza:
Egyértelmű, és így etikus.
Mit tudnak tenni? Tudomásul veszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!