Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek van olyan kollégátok,...

Nektek van olyan kollégátok, akihez mások nem szólhatnak akármikor, de ha ő akar közölni valamit akkor te muszáj vagy őt azonnal végighallgatni?

Figyelt kérdés
Nekem egyik kolléganőm ilyen. Nem felettesem, nem is végez olyan munkát, amire nagyon koncentrálnia kellene (mivel ugyanazt a munkát végezzük). De nem lehet őt akármikor zavarni, akármikor tőle kérdezni. Azonban ő, ha bent vagyok egyeztetni főnökkel, vagy csak mások beszélgetnek ketten, ő akkor is odamegy és elmondja abban a pillanatban, amit akar, mert azt később nyilván nem lehet. Ja, mindenre azt mondja, hogy az ő ideje drága. De a másoké nem?
2020. ápr. 6. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs. Fel se emeld a fejed ha mond valamit.

Nézd levegőnek.

2020. ápr. 6. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Van (mondjuk ő főnök és tényleg mindig nagyon elfoglalt. Őt sosem lehet zavarni, majd ha akar valamit megtalál)
2020. ápr. 6. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Én hasonló vagyok. Bennem nem bíznak a munkatársaim, így előreengednek ilyen alkalmakkor. E mellett nincs önbizalmam, ezt tudják, és e miatt is inkább megengedik az elsőbbséget. Nem vagyok követelőző, de én sem tudok 100-felé figyelni, és tudom, hogy míg ők a saját irodájukban mindent meg tudnak bármikor beszélni, addig nekem (egy másik irodában vagyok) nincs ekkora lehetőségem, így talán ezért is van az, hogy amikor megjelenek, beelőzhetek másokat.
2020. ápr. 7. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!