Nektek van olyan kollégátok, akihez mások nem szólhatnak akármikor, de ha ő akar közölni valamit akkor te muszáj vagy őt azonnal végighallgatni?
Figyelt kérdés
Nekem egyik kolléganőm ilyen. Nem felettesem, nem is végez olyan munkát, amire nagyon koncentrálnia kellene (mivel ugyanazt a munkát végezzük). De nem lehet őt akármikor zavarni, akármikor tőle kérdezni. Azonban ő, ha bent vagyok egyeztetni főnökkel, vagy csak mások beszélgetnek ketten, ő akkor is odamegy és elmondja abban a pillanatban, amit akar, mert azt később nyilván nem lehet. Ja, mindenre azt mondja, hogy az ő ideje drága. De a másoké nem?2020. ápr. 6. 15:51
1/3 anonim válasza:
Nincs. Fel se emeld a fejed ha mond valamit.
Nézd levegőnek.
2/3 anonim válasza:
Van (mondjuk ő főnök és tényleg mindig nagyon elfoglalt. Őt sosem lehet zavarni, majd ha akar valamit megtalál)
3/3 anonim válasza:
Én hasonló vagyok. Bennem nem bíznak a munkatársaim, így előreengednek ilyen alkalmakkor. E mellett nincs önbizalmam, ezt tudják, és e miatt is inkább megengedik az elsőbbséget. Nem vagyok követelőző, de én sem tudok 100-felé figyelni, és tudom, hogy míg ők a saját irodájukban mindent meg tudnak bármikor beszélni, addig nekem (egy másik irodában vagyok) nincs ekkora lehetőségem, így talán ezért is van az, hogy amikor megjelenek, beelőzhetek másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!