Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg személyesen érdemes...

Tényleg személyesen érdemes mindenhova bemenni, ha munkát akar az ember?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy mondjuk bolti eladó vagy gyári munkás, ilyesmi akar lenni, akkor végigjárja az összeset, és ott hagyja az önéletrajzát?
2020. jan. 8. 07:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Az internet korában felesleges. Online elkuldod és behivnak ha szimpi vagy. Boltban max akkor érdemes érdemes személyesen, ha a tulaj van bent.
2020. jan. 8. 07:53
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
Hülyeség. Ettöl nem leszel jobb a szemükben. De ha unod magad otthon és mehetnéked van akkor csináld.
2020. jan. 8. 08:04
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Pont ez az, hogy szerintem égő. Pl. egy helyen személyesen voltam, mondták, hogy küldjem online a jelentkezést, meg is tettem kétszer is, és szerintem ha nincs válasz, akkor nincs hely sem, de a párom szerint akkor is menjek oda megint személyesen.
2020. jan. 8. 08:14
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
De nem kell, a HR-esek az email-ükre várják az önéletrajzokat.
2020. jan. 8. 08:20
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Van, hogy betér az ember pl.: egy pékségbe, gyrososba, beszél a tulajjal, önéletrajz lead, és nemsokára kezdhet is. Ezek rendszerint olyan munkák, ahova égetően kell ember, de nem nagyon van rá jelentkező. Nem minden állást hírdetnek meg, így érdemes kipróbálni ezt is.
2020. jan. 8. 08:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Max az ilyen nagyon kicsi talponállókba, kocsmáka, gyrossokhoz és hasonló helyre. Ahol van HR oda felesleges személyesen bemászkálni
2020. jan. 8. 08:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 1000 fős irodaházban már a portás sem fog továbbengedni, mert azt sem tudja ki vagy és teljesen igaza is van benne. Hacsak nem valami kisebb városban laksz, akkor szerintem fölös, és ha le van írva, hogy jelentkezz elektronikus úton és te mész, hogy hoztam személyesen, holott az nem is volt megjelölve, mint opció elég hülyén néz ki.
2020. jan. 8. 08:56
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
Így szűrik a cigókat, fényképes önéletrajzzal. Sehová sem veszik fel őket a közmunkán kivül.
2020. jan. 8. 09:04
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Ezt a boomerek mondogatják mert az ő korukban még így volt. Most bemész személyesen (próbáltam) mindenhol egytől egyig azt mondják hogy menj haza és jelentkezz online.
2020. jan. 8. 12:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Még gyárakba is van porta/recepció. Megkérdezik kihez jöttél, elmondod, hogy Kiss Piroskát keresed munkaügyben, a porta felhívja, majd közli veled, hogy tárgyaláson van vagy nem volt előre megbeszélve, így hagyd ott a cv-d a portán. Vagy kimegy érte valaki, vagy elfelejtkeznek róla. Ettől egyszerűbb és biztosabb elküldeni nekik emailen.
2020. jan. 8. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!