Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg személyesen érdemes...

Tényleg személyesen érdemes mindenhova bemenni, ha munkát akar az ember?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy mondjuk bolti eladó vagy gyári munkás, ilyesmi akar lenni, akkor végigjárja az összeset, és ott hagyja az önéletrajzát?
2020. jan. 8. 07:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyorséttermekbe, és hasonlókba (hasonló koncepció, de nagy cég) személyesen érdemes bemenni.
2020. jan. 8. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én még mikor az egyetem mellett kerestem nyárra gyakornoki munkát akkor ajánlották ezt a módszert a szüleim mondván, hogy az ő fiatalkorukban is ez volt a sokás és sokkal hamarabb felvettek olyat, aki személyesen fáradt be jlentkezni.

Ez majdnem 10 éve volt, már akkor sem vált be. Ugyan szépen megírtam az önéletrajzomat, ám mikor kocsival elvittek a szüleim a kinézett vállalatokhoz mindenhol sorban közölték a portán, hogy ők nem tudnak az önéletrajzzal mit kezdeni, mivel nem is ismerik az illetékest, így eljuttatni sem tudják neki, jelentkezzek e-mailben vagy a karrier oldalukon inkább. Kisebb vállalatoknál sem jártam sok sikerrel, mivel ők általában nem akarnak "plusz" munkaerőt fizetni.

2020. jan. 8. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a párod tanácsa hülyeség kérdező. Ha nem hívnak vissza, minek mennél oda személyesen? Keresni kell tovább és majd lesz, ahova kellesz.

Érdemes az önéletrajzod is átnézni, ha gázos, lehet amiatt sem hívnak

2020. jan. 9. 09:23
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Hát, például odamész egy építkezésre(ami nem projekt, tehát nem munkaügyi központ felújítás, stadion építés, stb), elkapod az egyik munkást, és megmondod mit szeretnél, akkor rendszerint ott van velük a főnök, és ilyen helyeken mindig hiány van szakikból/segédekből, lehet, hogy már jövő héten kezdhetsz is. Vagy elmész egy kis pékségbe, kisboltba, és ott beszélsz a tulajjal/vezetővel ott is lehet, hogy pont ember kéne és már 2 nap múlva mehetsz próbamelóra. De multinál és nagy cégeknél ne várj csodát. Én volt, hogy bejártam a várost és sehova nem kellett ember(több, mint 50 helyen voltam).
2020. jan. 10. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!