Tényleg személyesen érdemes mindenhova bemenni, ha munkát akar az ember?
Én még mikor az egyetem mellett kerestem nyárra gyakornoki munkát akkor ajánlották ezt a módszert a szüleim mondván, hogy az ő fiatalkorukban is ez volt a sokás és sokkal hamarabb felvettek olyat, aki személyesen fáradt be jlentkezni.
Ez majdnem 10 éve volt, már akkor sem vált be. Ugyan szépen megírtam az önéletrajzomat, ám mikor kocsival elvittek a szüleim a kinézett vállalatokhoz mindenhol sorban közölték a portán, hogy ők nem tudnak az önéletrajzzal mit kezdeni, mivel nem is ismerik az illetékest, így eljuttatni sem tudják neki, jelentkezzek e-mailben vagy a karrier oldalukon inkább. Kisebb vállalatoknál sem jártam sok sikerrel, mivel ők általában nem akarnak "plusz" munkaerőt fizetni.
Szerintem a párod tanácsa hülyeség kérdező. Ha nem hívnak vissza, minek mennél oda személyesen? Keresni kell tovább és majd lesz, ahova kellesz.
Érdemes az önéletrajzod is átnézni, ha gázos, lehet amiatt sem hívnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!