Hogyan vészelitten át a a munkanélküliséget ebben az időszakban?
Még egyenlőre van munkám
Hogy aztán milessz 🤔
#1: EGYELŐRE
tanuljàtok már meg leírni.
Napló, a Nagy Járvány szerinti 3. év (valaha 2023)
Az élet lassan visszatér a rendes kerékvágásba. A levegő természetellenesen friss, a csendet csak az ételfutárok vad hordái zavarják meg néha. Egy újrahasznosított maszkos rendőr megpróbált az utamba állni a napi 3szor 4 órás munkahelyem felé menet, követelte higy bizonyítsam, hogy nem vagyok 65ötöt betöltött személy, de meglengettem előtte a szabadidős sporttevékenységről szóló 5. paragrafust és hörögve adott utat. A szupermarket előtti sorban összefutottam a volt főnökömmel és a nejével, akik most símaszkok horgolásából élnek; elejtettem, hogy nekem van ám még dugiban 3 csomag 2020as illatosított WC papírom, és a hölgy azonnal félreérthetetlen ajánlatot tett nekem. A férfi szemétládának nevezett, de nem tudott mit tenni, mert ő csak egy családi csomag félig lejárt halkonzervet tudott felmutatni. Az új törzsi hierarchia neki is szokatlan, de így tudjuk átvészelni a köztes időszakot...Kelt Budapest, Covidpuszta
Köszönöm a kioktatást
Pont nem érdekel xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!