Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bunkóság egy irodában 1...

Bunkóság egy irodában 1 embert megkínálni,3 másikat meg levegőnek nézni?

Figyelt kérdés

Ez bunkóság vagy csak én vagyok hiperérzékeny?

Iroda benne 4 ember. Bejön egy másik irodából egy fickó, csipsszel. És beszélget az egyikkel itt. Közben kínálja (nem kérsz naaaa vegyél nyugodtan) de a másik 3 embert meg levegőnek nézi. Rájuk se néz hozzájuk se szól.

Ja és kis munkahely nem egy 500 fős multi. 10 ember össz vissz.

Nem mintha kéne a redvás csipsze, csak kérdem: ez így nem tapló parasztság:?

2020. márc. 18. 18:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"Gondolom nő vagy,és a kolléganődet kínálta egy férfi aki tetszik neked."

Hát épp nem jött be. FFi vagyok... egyéb teória?

Akit kínál egy 50-es luvnya tudod kinek kell... a halálnak majd.

2020. márc. 18. 19:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hidd el ő annyira nem tud levegőnek nézni engem mint amennyire én őt."

Amit egyébként látványosan cáfol, hogy még kérdést is írsz ki róla hogy ott idegeneknek panaszkodj...

2020. márc. 18. 19:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Napi munkaügyi kamukérdés, felesleges etetni a trollt. 2 nap múlva ránézel a fiókjára, már mutatni is fogja a 200. alkalommal: ez a felhasználó kitiltásra került, stb.
2020. márc. 18. 19:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
NEm tartom annak, nem kell jópofizni mindenkivel.
2020. márc. 18. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:
23%

Én bunkóságnak tartom.

Ez olyan, mint ha társasághoz odamész, ismersz egy embert, lekezelsz vele, illik a többivel is. Bemutatkozni meg ahogy gondolod.

Ebben az esetben is meg illik kinálni. Bár ha olyan kinál akit nem ismerek vagy nem épp az esetem akkor nem veszek, hanem elutasitom.

2020. márc. 19. 01:19
 16/19 A kérdező kommentje:

"Bár ha olyan kinál akit nem ismerek vagy nem épp az esetem akkor nem veszek, hanem elutasitom."

Igen, ennyi lenne, ő kínál én elutasítom és ennyi.

nem baj, jön az még túlórapénzért hozzám, majd álltatom a sarokban 1 órát legalább mert most "sajnos" nem érek rá.

Megtehetem meg is teszem.

2020. márc. 19. 08:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt csak te vagy a hányinger.

Süt belőled a frusztráltság, tagadni sem tudod. Pszichológust javaslok, ha ezzel egyedül nem tudsz megbírkózni.

2020. márc. 19. 10:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudja, hogy a szardarabok nem esznek, ezért nem kínált meg, kedves Balázska.
2020. márc. 19. 16:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az nagyobb bunkóság, hogy ha 4 ember közül csak és kizárólag téged felejt ki. És lehet úgy, hogy a másik megkínált ott van a közeledben...

(Nekem annó volt arra példa,hogy rajtam kivűl mindenkit megkínáltak és csak engem nem...és mondjuk egymás mellett ültünk-álltunk.)

2020. márc. 20. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!