Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bunkóság egy irodában 1...

Bunkóság egy irodában 1 embert megkínálni,3 másikat meg levegőnek nézni?

Figyelt kérdés

Ez bunkóság vagy csak én vagyok hiperérzékeny?

Iroda benne 4 ember. Bejön egy másik irodából egy fickó, csipsszel. És beszélget az egyikkel itt. Közben kínálja (nem kérsz naaaa vegyél nyugodtan) de a másik 3 embert meg levegőnek nézi. Rájuk se néz hozzájuk se szól.

Ja és kis munkahely nem egy 500 fős multi. 10 ember össz vissz.

Nem mintha kéne a redvás csipsze, csak kérdem: ez így nem tapló parasztság:?

2020. márc. 18. 18:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%
Általában igen.
2020. márc. 18. 18:32
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
Bunkóság, de engedd el.
2020. márc. 18. 18:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés alapján simán rávágtam volna, hogy igen, de a konkrét szituációban nem tartom annak. Azt kínálta meg, akivel épp beszélgetett, a többiek pedig nem vettek részt a beszélgetésben.
2020. márc. 18. 18:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire igen, de nem feltétlen. Ha valamiért amúgy is ennyire közönbös a viszony a másik három munkatárs és a chipses fickó között, de a negyedikkel világi jó cimborák, akkor szvsz semmi furcsa nincs benne ha csak őt kínálja meg.
2020. márc. 18. 18:37
 5/19 A kérdező kommentje:

"a többiek pedig nem vettek részt a beszélgetésben."

nehéz is lett volna mert ezt a TÖK szóba se áll senkivel csak a kiválasztott 1-2 emberrel. Egy 8 elemis tehén segge mellől szalajtott tanyasi józsi ez, akinek bárki aki könyvet vesz a kezébe idézem "agyondiplomázott f***sz" és persze egyikünk se csinál semmit csak ő mert ő aztán a gondnok aki az udvart söpri (mert AZ MUNKA szerinte) de aki egész nap a gépen pötyög az egy semmi (szerinte)

Jól bemutattam tehénszaros józsinkat?

2020. márc. 18. 18:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Na, miután kifejtetted, így pláne nem bunkóság, főleg nem veled szemben.
2020. márc. 18. 18:40
 7/19 anonim ***** válasza:
99%
Ez esetben téged bárkinek is nem kínálni semmivel már nem is bunkóság. Teljesen természetes dolog hogy hozzád hasonlókat inkább próbálja levegőnek nézni az ember.
2020. márc. 18. 18:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

remekül bemutattad.

remekül bemutattad, hogy te sem vagy jobb a Deákné vásznánál.

2020. márc. 18. 18:46
 9/19 A kérdező kommentje:

Hidd el ő annyira nem tud levegőnek nézni engem mint amennyire én őt.

De bezzeg amikor a túlórapénzért jön (mert munkakörömnél fogva azt én adom neki kp-ban) akkor bezzeg a földön kúszik. Jajjj elnéééézést nem zavarok jöhetek?

Hányinger.

2020. márc. 18. 18:49
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Nem bunkóság.Nyílván vele jön ki a legjobban.Gondolom nő vagy,és a kolléganődet kínálta egy férfi aki tetszik neked.
2020. márc. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!