Eddig mindenki kedves itt, vagy legalább köszönő viszony minimum megvan+hogyvagy stb. De jött egy új lány aki kb átnéz rajtam. Bemutatkozás se volt meg,mert amikor először köszöntem neki, csak ment tovább... Azóta néha már visszaköszön,de azon kivül annyira hűvös és kimért, ha hozzászólok, egyébként meg átnéz rajtam. Mostanában feltűnt, hogy másokkal nem így viselkedik. Nem tettem neki semmi rosszat, próbáltam kedves lenni, de semmi. Háttérben talán annyi, hogy volt egy srác aki próbálkozott nálam, de nem akartam semmit, ez akkor volt amikor a lány még nem volt itt, azóta öszejöttek, de a srác továbbra sem érdekel, szóval tényleg nem értem.
O belebotlottal egy cuki kis onbizalomhianyos, onertekeleses nobe. Hacsak nem alapbol egy tripák, akkor megtudta, hogy a sracot te erdekelted hamarabb es ez nagyon nem tetszik neki, ha nem lennenek onertekelesi zavarai, akkor nem tenne kozted es mas kollegak kozott kulonbseget.
Legyel vele normalis es kimert te is, de ne agyalj rajta (sot keruld el).
Az en esetem hasonlo volt ott a volt baratno kiakadt, mert a srac velem kezdett. Azota se koszon csak immel ammal. De csak mosolygok rajta.
Vagy a feltetelezesednek semmi alapja csak veletlen egybeeses es a csajnak alapbol nem vagy szimpatikus.
2017. febr. 7. 20:30
2/3 anonim válasza:
Vagy mindenkivel ilyen, és csak te látod másmilyennek, vagy a srác akivel összejött, lejáratott téged. Vagy valami más oka van. Mondjuk mert leszbikus, és titokban szerelmes beléd, de titkolni akarja, ezért ilyen. Na jó, ez már nagyon meredek, én csak érzékeltetni akartam, hogy akármi lehet a háttérben. Szerintem hagyjad. ne mondj róla rosszat, hiszen másokkal jóban van. De ha nem lenne jóban, akkor sem kell kibeszélned, egyszerűen csak nem jópofizik veled annyit. Ez nem bűn, ha szólsz neki, nyilván illik neki reagálnia. De nyilván nem szólsz neki, csak vársz rá, hogy mondjon valami neked, de ő meg nem igényli a beszélgetést.
2017. febr. 8. 00:00
3/3 anonim válasza:
Igazából meg is adtad a választ a kérdésedre. Teljesen ugyanazt tudnám elmondani, amit az első válaszoló.
Féltékeny rád és jogosan, mert attól, hogy téged nem érdekel a srác, még te érdekelheted a fiút.
Egyébként engem is néztek levegőnek amikor a mostani munkahelyemen kezdtem, de engem meg azért (mint utólag kiderült) mert a csajt kiköltöztették abból az irodából ahova kerültem (hogy nekem legyen helyem) és nem a töketlen főnökére haragudott, aki hagyta, hanem rám aki akkor még nem is sejtette, hogy nem állt üresen az az asztal....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!