Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy nős munkatásam néha miért...

Egy nős munkatásam néha miért csinál úgy mintha bejönnék neki (végigmér, sokat néz engem "úgy" stb), máskor meg levegőnek néz?

Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom. Nincs nős munkatársam...
2020. febr. 25. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Mert szivat. Dugni akar, ehhez téged cukkol, és úgy forgatja a nyársat, hogy a végén te mássz rá, "önként", és neki ne kelljen semmiért sem felelősséget vállalni - főleg, ha kiborul otthon a bilike. (Mert előbb-utóbb kiborul. Mindig vannak "jóakarók".)

Őrá csak rámásztak - azaz te -, ő ártatlan, őt csak a homonjai és a farka hajtotta, amiről nem tehet, hiszen férfi ... az ilyen ember ezzel védekezik, mindig.

Legközelebb tarts neki tükröt: végigméred, nézed "úgy", aztán ignorálod. Szívasd vissza! Ez a fajta azt nem bírja és le fog rólad szállni. Neki áldozat kell, nem egy hozzá hasonló ember (attól, hogy eljátszod neki őt, még nem válsz olyanná, mint ő).

Sok sikert!

2020. febr. 25. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Hűséget fogadott, nem vakságot.
2020. febr. 25. 12:05
 4/5 anonim válasza:
100%
Ez az, valószínűleg tetszel neki, ezzel nemt tud mit csinálni. Viszont nem lép, vagy közeledik (aminek örülnél a lérdésből ítélve), mert házas.. Szerintem ne te legyél az, aki tönkretesz egy házasságot!
2020. febr. 25. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor végigmér, akkor alighanem sziklakemény a...

Amikor levegőnek néz, akkor az előző este ott volt neki a felesége.

F.

2020. márc. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!