Miért nem állnak le?
Ha az Audi Győrben meg tette hogy leáll más is megtehetné csak nagyon kapzsi és pénzéhesek.
Pl ami szerszám gépet gyárt az most nem épp fontos...vagy
Pl egy ismeros munkahelyen műanyag virágokat diszeket csomagolnak már nem azért de ez kit érdekel ha vészhelyzet van??! Senki nem asztaldiszt akar majd venni ...de nem állnak le
Persze ami élelmiszer vagy orvosi eszközt az nyivlan igen Működjön
Máshol sem kapnak ahol leállás van, más is van fizetés nélküli szabadságon.
Ez így ellentmondásos nekem,iskolában ne legyen együtt meg rendezvényen 100 ember de egy gyár csarnokban egy légtérben simán lehet 200 ember is. És ha tömegközlekedéssel járnak hordjàk szét amit kell....
Engem ha egy-két hónap fizetésnélküli szabadságra küldenének akkor a gyerekeimet elvinné a gyámügy, mert nem tudnám eltartani őket. Ezt szeretnéd kérdező?
Olcsóbb megnyugtatni a népet napi 1 szájmaszkkal és óránkénti fertőtlenítéssel. Belegondoltál, hogy ha Győrben két hónapra elküldenek 3000 embert akkor hány ember élete megy tönkre?
Valahogy nem gondoltam h mindenkinek csak a pénz szamit
Inkább elek spórolobban mint hogy meghalhatnak miatttam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!