Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emberek nektek is úgy van...

Emberek nektek is úgy van betanulási időben egy új munkahelyen, hogy egyből nem állnak össze a dolgok, hanem rá kell aludnotok párat mire minden kitisztul, és megértitek a munkát?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok lassú felfogású?

Sajna nekem mindenben igy van, mikor nyelvet tanulok, es pl uj nyevtani szabalyokat veszek, akkor 2-3napnak el kell telnie hogy kitisztuljanak a dolgok es megertsek mindent. Es ez a munkaval is igy van, ezert olyan mintha lassabb felfogasom lenne :( mikor elmondanak valamit nem esik le egybol, csak kesobb, raadasul baromira turelmetlenek akik betanitanak (beteg koordinatori munka)

2020. febr. 16. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinél így van, ritka az akinek mindent sikerül elsőre megérteni, felfogni.
2020. febr. 16. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ugyanarra gondolunk-e de igen, amikor új munkahelyen kezdek (bár nem váltok gyakran eddig 2 volt) mindig kell egy hét, hogy ne érezzem magam elvesztve, hogy a sok új információ amit kapok (főleg a helyspecifikus dolgok) összeáljon egy egy egésszé és ne egy nagy katyvasz legyen. Általában bele kell futni kisebb hibákba, hogy osszealjon, hogy á ezt ezért kell így azt meg azért úgy. Ezért is gondolom hogy idő után magára kell hagyni az új alkalmazottat, hadd ismerje ki a munkakörét annak buktatóit mit hogy érdemes praktikus csinálni, (jó esetben) ha valamit nem ért az új ember úgyis kérdez, ehez kell inkább rendelkezésre állni.
2020. febr. 16. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit csinál egy betegkooridinátor. De ha azt amit kívülről látni egy egészségügyi intézményben, akkor azért az nem atomfizika. Nincsenek benne olyan mértékű összefüggések, amiknek meg kellene világosodni. Írd le az utasításokat, hogy mikor mit kell csinálni és akkor tudsz puskázni.
2020. febr. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!