Milyen típusú munkahelyek mennek most csődbe? Mi ennek az oka?
Opel, Volkswagen és Renault autókhoz amiket gyártanak alkatrészt itthon, azok is be fognak zárni. Anyukám egyikbe dolgozik, hétfőn már nem kell mennie.
Turizmusnak kampó, vendéglátásnak is.
Párom állati tetem feldolgozó üzemben van, oda már tegnap óta nem jött fuvar, hogy elvigye a feldolgozott terméket. Fehérjét csinálnak ami a cica és kutya kajába raknak.
Dombokban áll zsákokban a liszt. Egy idő után le fognak állni, akkor meg a tetemek fognak rohadni a konténerben ami plusz fertőzés veszély.
Szerintem a ruha ipar is le fog állni, egy idő után nem fognak hozni semmilyen divatcikket.
Nagyon komoly bajok lesznek még..
Vendéglátás leállt :( rendezvényekkel lett Volna tele az év...
Ismerősnek virág boltja van ,Azis már csak épp talpon van ilyen helyzetben senkit nem érdekel a virag.
Bizonyos gyaregyseg ,csomagolási részleg leállt mert annyian hiányoztak az iskola bezárás miatt maradtak a gyerekkel otthon...
Eddig két hét fizetetlen szabi.
Ami most megy az kb csak az Eü meg az élelmiszer üzletek
Kisker ami nem kaja. Egyik ügyfelünk látszólag tőkeerős ruházati cég, rugdossa ki a próbaidőseket, de úgy tűnik nem állnak ott meg. Mi könyvelünk, ha nem lesz mit, ide is begyűrűzik.
Azt megértem, ha egy KKV nem tud bért fizetni mert nincs bevétele, de hogy multik ennyi felelősséget nem vállalnak az alkalmazottaikért, amikor amúgy megy a duma hogy mi egy nagy család vagyunk... undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!