Ti mit csináltok most, hogy leállnak a munkahelyek? Van tetvetek?
Sziasztok!
Én home office-ban dolgozom (amíg tudok), de pl.a férjem munkahelyén ez nem lehetséges, ők teljesen leállnak holnaptól.
Kihúzunk pár hónapot 1 fizuból meg tartalékból, de azért aggódom.
Nálatok ez hogy megy a melóhelyen? Teljes leállásnál hogy van a fizetés? Jár egyáltalán?
Attól tartok, hogy előbb-utóbb az én melóhelyem is beszünteti a munkát, mert külföldről rendelnek árut, amit aztán Magyarországon értékesítenek. :(
Bevállaltam most direkt több melót, mert jól jön a plusz pénz, de nem tudom mi lesz így...
Engen hazaküldtek tartalékra, mert szerintük a szaktudásom nem tartja indokolnak azt, hogy "fölöslegesen" home officeban legyek. (szerintük nem tudok önállóan dolgozni)
Eddig is fel akartam mondani, de múlt héten a párom cégénél konkrétan állást ajánlott a főnök (akkor még csak rebesgették, hogy mi lesz hétfőtől). Szóval valószínűleg az lesz a forgatókönyv, addig viszont itthon tanulok...
Francia multinál? Leállás? Hogyan? Profitorientált vállalkozás! Szó sem lehet leállásról!
Egy műszakban 200 ember/műszak bezsúfolva egy gyarcsarnokba, 8 órán keresztül.
:(
Dolgozom,az élvonalban 😀😀kereskedelem ....ha minden megáll kaja akkor is kell.
6os van ahol a gyartas is leállt ma,olyan sok volt a hiányzó az iskolás gyerekeket nem hagyhatták egyedül otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!