Nektek kell menni holnap dolgozni?
Figyelt kérdés
Nekem még kell mennem, irodában dolgozok egyedül. Eddig úgy néz ki nincs home office. Viszont a szomszédaim már nem mernek velem találkozni sem, mert megyek dolgozni és megfertőzöm őket. Én már nagyon unom ezt az egészet.
Ti mentek dolgozni, vagy maradhattok otthon?
2020. márc. 15. 13:37
21/32 anonim válasza:
Emberekkel foglalkozom, kell mennem.
22/32 anonim válasza:
Könyvelőirodában dolgozom, holnaptól home office-ba tolom. De barátnőm pl. cégnél dolgozik, ugyanúgy könyvelő, neki be kell mennie (60 kilométert vonatozik Pesre, és ugyanannyit vissza, minden nap + villamos.)
23/32 anonim válasza:
Nem, éppen welness-ezem egy szállodában.
24/32 anonim válasza:
Holnap még megyek, keddtől home office.
25/32 anonim válasza:
En meg holnap koltozom mas varosba, es szerdan kezdek egy uj helyen, ami szalloda, ugyhogy nem megoldhato a home office.
26/32 anonim válasza:
Sajnos menni kell. Egy hatalmas raktárban dolgozom, ahol összesen vagyunk kb. 10-en, és általában nem együtt dolgozunk, úgyhogy ebből a szempontból szerencsém van, hogy nem kell senkivel konfrontálódnom. Nagyon sajnálom viszont például az eladókat, postásokat, eü-ben dolgozókat. Nekik elkerülhetetlen, hogy ne érintkezzenek másokkal, most minden tiszteletem az övék.
27/32 anonim válasza:
Irodában dolgozom, és holnaptól kezdve egy hétig home office van. Aztán majd kiderl, hogy mi lesz.
28/32 anonim válasza:
Holnap még kell, aztán átállunk home office-ra.
29/32 anonim válasza:
Még kell mennem. Irodában vagyok én is, és meg lehetne oldani a home officet, de nincs megoldva még.
Ha elérem itthonról a szervert, akkor tudnék dolgozni, de jelenleg nem tudok.
A férjem két helyen is dolgozik, neki nincs esélye ilyesmire. Buszozunk, villamosozunk minden nap kb 1,5 órát.
30/32 anonim válasza:
11es valaszolo rengeteget tanult h ott legyen ahol van. Az orvos szivem nalad is tobbet tanult de egy csomó közhasznú munkat ellato köztisztviselo is tobbet tanult megsem lesz otthon a munka jellegebol fakadoan.Nem a tanulmanyaidtol fugg h home officbe tolod vagy sem hanem a munka jellegetol.Ne beszelj magas lóról azert mert vmi bohoc ceg ezt is bevezette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!