Nektek kell menni holnap dolgozni?
Nekem még kell mennem, irodában dolgozok egyedül. Eddig úgy néz ki nincs home office. Viszont a szomszédaim már nem mernek velem találkozni sem, mert megyek dolgozni és megfertőzöm őket. Én már nagyon unom ezt az egészet.
Ti mentek dolgozni, vagy maradhattok otthon?
Fizikailag nem.
Sajnos előbb-utóbb leállhat a termelés, viszont addig is nemigen van jobb ötletük a döntéshozóknak, mintsem aki tud, az maradjon otthon....
Nem kérek gyűlöletet, amiért "irodista" vagyok, rettentő sokat tanultam, hogy itt legyek. Nyáron hétvégente és esténként is!!
Jó, egy pl asztalos tippem szerint ugyanennyit tanult, de arra megkérem, hogy ne gyűlöljön azért, mert irodai melóm van.
Elnézést ,nem akartam a kérdésed tönkretenni.
Előző válaszoló ,rossz a példád nagyon. Egy orvos vagy gyógyszerész is rengeteget tanult ,mégsem mehet home Office-ba.Meg ez nem a szakmád irigylése hanem emberek vagyunk mi is ugyanúgy ...!!!!!
13 .as és azt hogyan/minek? Az egyetemen
Tàvoktatás lesz az volt be mondva,ha van laptopod otthonrol simán megy.
#14:
Te a büdös életbe nem fogod megérteni, hogy NEM MINDENKI tud otthonról dolgozni?
Igen, megyek. És holnap után is stb. Fiz. munkás vok. Ca. 8km-re van a munkahelyem, nem ér el odáig a karom, nem dolgozhatok itthonról :)
Köszönjük a boltosoknak, h életben tartanak minket! Köszi, h van, aki ad kaját, és köszi a mentősnek, a vízügyesnek, meg a parasztoknak, meg a buszsofőröknek stb! És köszi a dokiknak, meg a benzinkutasoknak, meg a gyógyszerészeknek, meg a rendőröknek is, hogy összetartják ezt az országot.
Szép napot, szép hetet, és jó egészséget kívánok!
15 Ensem otthonrol dolgozom ,így megertem.
De az egyetemi oktató az pont hogy tud és kell is mert nekik távoktatást rendeltek el.
Megyek dolgozni.. hátha összefertőz a kolléganőm aki múlt hétvégét Prágában töltötte és nem vonult karanténba... remélem a cég elzavarta azóta.
Irodista vagyok, de a munkám nem kiszervezhető. Nem fogják házhoz hozni a 15 milliós szkennert sem az ügyfél anyagokat. + nem is akarom a főállásomat idehaza végezni.. elég a vállalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!