Holnap kezdek dolgozni egy ablakgyárban. Ez lesz az első munkahelyem. Mire számítsak?
Amikor jelentkeztel gondolom ismertettek az orabert, ha neked az a penz eleg, akkor jol fizet.
En is hamarosan kezdek autoalkatresz gyarban, kezdo fizu 150netto utana 190 potlekok nelkul. Nekem ez megfelel. (Lehetne jobb is, de most ez megfelel.)
Tudnának adni többet is? Az nem olyan rossz akkor, bár megyefüggő is. Megkérdezhetem, melyik megye? Itt Békésben én megpróbálnám nőként is, bár ablakgyárról errefelé nem hallottam. Első munkahelynél arra számíts, hogy sok alja munkáltató van, aki szereti a tapasztalatlan újoncokat bérrel, egyebekkel átvágni. Tehát kérdezz rá a szabadságra, táppénzre, van-e? A szerződésben is legyen benne a pontos nettó, bruttó béred a téged megillető szabadságés minden egyébb tudni való.Abból egy példány nálad maradjon! Ha munkába állsz, ragaszkodj a szerződésbe foglaltakhoz! Ingyen túlóra, szabadnapokon berángatás nincs, ingyen pláne semmit nem dolgozunk!
Vannak továbbá kollégák, akik szeretik csesztetni, csicskáztatni az újat, vagy bűnbaknak beállítani. Legyél óvatos, kinek mit mondasz, lehetőleg ne hangoztasd, hogy első munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!