Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahely az ahol egy...

Milyen munkahely az ahol egy pici csokit bekapsz es rádszolnak erte?

Figyelt kérdés
2020. márc. 11. 01:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
3%

Vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Nem kötelező ilyen helyen dolgozni. Mondj fel, és keress mást. Ha maradsz, akkor meg ne panaszkodj, hanem alkalmazkodj!

2020. márc. 11. 06:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan helyem ahol meg szünet sem volt ebèdig es kb félajultan dolgoztam es max a wc ben tudtam bekapni par falatot nagy titokban hogy ne essek össze.

A fönök màr akkor is villogo szemekkel lesett hogy hogy merek en wc re menni.(szalagmunka féle de nem az de ahhoz hasonlo szakipar ahol altalaban van reggeli szünet de nalunk nem volt)

A következö munkahelyen meg elsö nap közölték hogy nyugodtan lehet a gép mellett enni nem kell külön ebedszünetet sem tartani! A fönök maga is rendelt menün élt a gép mellett(irodai)

Szoval az elsö valami begyepesedett kommunista rendszerü foglalkoztato lehet,a masodik meg èlettel egyeztethetö munkavegzest old meg

2020. márc. 11. 06:18
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Milyen csokit nem ehetsz? Ami a sajátod, te vetted a pénzeden, és kasszázás közben akartad megenni?

Vagy a polcról vettél le egy csokit és ingyen akartad megenni?

2020. márc. 11. 06:20
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
A kassza sor a legalja. Válts mielőbb, tanulj valami szakmát.
2020. márc. 11. 06:59
 15/19 anonim ***** válasza:
4%

"kéretszkedni"?

Na látod, amíg nem tanulsz meg helyesen írni, addig nem ehetsz csokit! :D

2020. márc. 11. 10:31
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Hogy van gusztusod kasszázás közben enni? Pénzt kezelsz, meg termékeket amiket száz ember összefogdosott meg leszarta az egér.
2020. márc. 11. 10:51
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Kapkodd csak a pici csokikat nyugodtan, de aztán kend is össze a pénztárgépet, a pénzt, sôt még a vevôket is nyugodtan.... 😀
2020. márc. 11. 13:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Nyilvanvalo a papir figasaval etten meg. Volt rajta matrica. Van kezfertőtlenitő is. 5 oran keresztül hajtanak , fel litet viz a megengegett. Egyszer egy vezető nyaron mikor hőseg volt es osztalyon dolgoztam. Latta a vizem. Kerte rakjam el. Mondtam :" hősegriado van" erre ő " mondtam valamit" Nem hagytam magam. Halisten rég elküldtek már
2020. márc. 12. 00:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Elnezest. Az okostelo billentyűjénel előzőleg melléütöttem.
2020. márc. 12. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!