Milyen munkahely az ahol egy pici csokit bekapsz es rádszolnak erte?
Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Nem kötelező ilyen helyen dolgozni. Mondj fel, és keress mást. Ha maradsz, akkor meg ne panaszkodj, hanem alkalmazkodj!
Nekem is volt olyan helyem ahol meg szünet sem volt ebèdig es kb félajultan dolgoztam es max a wc ben tudtam bekapni par falatot nagy titokban hogy ne essek össze.
A fönök màr akkor is villogo szemekkel lesett hogy hogy merek en wc re menni.(szalagmunka féle de nem az de ahhoz hasonlo szakipar ahol altalaban van reggeli szünet de nalunk nem volt)
A következö munkahelyen meg elsö nap közölték hogy nyugodtan lehet a gép mellett enni nem kell külön ebedszünetet sem tartani! A fönök maga is rendelt menün élt a gép mellett(irodai)
Szoval az elsö valami begyepesedett kommunista rendszerü foglalkoztato lehet,a masodik meg èlettel egyeztethetö munkavegzest old meg
Milyen csokit nem ehetsz? Ami a sajátod, te vetted a pénzeden, és kasszázás közben akartad megenni?
Vagy a polcról vettél le egy csokit és ingyen akartad megenni?
"kéretszkedni"?
Na látod, amíg nem tanulsz meg helyesen írni, addig nem ehetsz csokit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!