Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy tudnák lekoptatni egy...

Hogy tudnák lekoptatni egy hülye lányt?

Figyelt kérdés
A munkahelyen már fél éve nyomul rám egy egy "kolegina". Nem vagyok rá kíváncsi, és már kétszer idösebb vagyok nála! Egyre idegesitődd, már a munkában is zavaró...

2020. márc. 7. 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
dugd meg
2020. márc. 7. 08:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Közöny. Ha úgyis húzza az agyad nem mindegy hogy megbántod-e? Teljes közöny. A többi a lelkiismereteden.
2020. márc. 7. 08:10
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Nák...
2020. márc. 7. 08:24
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Jol nez ki? Iranyitsd at hozzam.
2020. márc. 7. 08:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam én már mindet.Néha lenyugszik egy kis idöre, aztán újra kezdi.... Néha már nyomasztó az egész, a méghülyéb barátai sem tugyák jobb belátásra bírni. Talán munkahelyet kéne váltani.
2020. márc. 7. 09:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A "-nák" többesszám harmadik személy, tárgyas ragozású alak.
2020. márc. 7. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki, hogy kover lanyokkal nem kezdesz, vagy csunyakkal. Egybol lekopik.

Vagy kozold vele, hogy jelenteni fogod az HR-nal zaklatas miatt.

2020. márc. 7. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Meselj valami kam baratnöröl/felesegröl szerelemmel

Bocsi sietek haza mert vàr a pàrom. Mindezt ugy hogy öt miközben beszel félbevàgod

Mindenbe szurd bele.

Pl szerinted melyik szebb szin mert a pàromnak akarok viragot venni es szeretnem ha a legszebbet kapnà.

Meg ilyenek.

Mikor rajön hogy kb atnezel rajta vagy haverkent kezeled csak es nem erdekel pl amikor ö beszel magarol akk majd eszre veszi magàt.

Amugy millio modszer van erre nem tudom alapvetöen a pasik amugy miert pont az ellenkezöjèvel élnek nehogy megharagudjon a masik.

Baratom utan fel evig kajtatott egy nö mert addig nem esett le neki hogy paromnàl eselye sincs mert a baratom mindig kedvea udvarias es ezzel ketertelmü volt mindig vele.

Aztan a többi nö is ezt mindig benézi. Ha valakinek segitett leszallni a buszon màr aut is benézték es kajànul vigyorogtak rà.

Mindig ezzel szorakozott hogy minden nö egy csettintés neki he he. Aztan a hatuk mögött meg lehordta öket mert amugy öt csak olyanok fogjàk meg akiert harcolni is kell.

2020. márc. 7. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:
21%

Nem értem, miért nem adsz neki egy esélyt?

Én is "a hülye lány" szerepében voltam anno, igaz köztem és a srác között csak 4 év volt az ő javára. Életem szerelme volt, a tökéletes pasi, és mégsem adott esélyt se, hogy megpróbáljuk. 12 éve volt, azóta is ő maradt életem nagy szerelme. Sose derült ki, hogy működött volne-e köztünk a dolog, vagy sem. Lehet, hogy ha adott volna egy lehetőséget, fél év után szétmentünk volna, de az is lehet, hogy most én lennék a felesége.

Ennek a lánynak csak egy esély kellene. Bár annyi szent, hogy nem a helyesirásodért szeret. ;)

2020. márc. 7. 12:30
 10/10 anonim válasza:
Mondd hogy csajod van és nem szereti hogy beszéltek
2020. ápr. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!