Hogy tudnák lekoptatni egy hülye lányt?
Mondd neki, hogy kover lanyokkal nem kezdesz, vagy csunyakkal. Egybol lekopik.
Vagy kozold vele, hogy jelenteni fogod az HR-nal zaklatas miatt.
Meselj valami kam baratnöröl/felesegröl szerelemmel
Bocsi sietek haza mert vàr a pàrom. Mindezt ugy hogy öt miközben beszel félbevàgod
Mindenbe szurd bele.
Pl szerinted melyik szebb szin mert a pàromnak akarok viragot venni es szeretnem ha a legszebbet kapnà.
Meg ilyenek.
Mikor rajön hogy kb atnezel rajta vagy haverkent kezeled csak es nem erdekel pl amikor ö beszel magarol akk majd eszre veszi magàt.
Amugy millio modszer van erre nem tudom alapvetöen a pasik amugy miert pont az ellenkezöjèvel élnek nehogy megharagudjon a masik.
Baratom utan fel evig kajtatott egy nö mert addig nem esett le neki hogy paromnàl eselye sincs mert a baratom mindig kedvea udvarias es ezzel ketertelmü volt mindig vele.
Aztan a többi nö is ezt mindig benézi. Ha valakinek segitett leszallni a buszon màr aut is benézték es kajànul vigyorogtak rà.
Mindig ezzel szorakozott hogy minden nö egy csettintés neki he he. Aztan a hatuk mögött meg lehordta öket mert amugy öt csak olyanok fogjàk meg akiert harcolni is kell.
Nem értem, miért nem adsz neki egy esélyt?
Én is "a hülye lány" szerepében voltam anno, igaz köztem és a srác között csak 4 év volt az ő javára. Életem szerelme volt, a tökéletes pasi, és mégsem adott esélyt se, hogy megpróbáljuk. 12 éve volt, azóta is ő maradt életem nagy szerelme. Sose derült ki, hogy működött volne-e köztünk a dolog, vagy sem. Lehet, hogy ha adott volna egy lehetőséget, fél év után szétmentünk volna, de az is lehet, hogy most én lennék a felesége.
Ennek a lánynak csak egy esély kellene. Bár annyi szent, hogy nem a helyesirásodért szeret. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!