Miert nem vagyok alkalmas egy munkahelyre sem?
Én (hamarosan remélhetőleg) egyetemi diplomával és két nyelvvizsgával érzem úgy, hogy nem vagyok alkalmas a munkakörömre a rossz szociális készségem miatt (egész életemben problémáim voltak a ezzel). Jelenleg beszerző gyakornok vagyok egy munkahelyen, de remegek és leblokkolok, összevissza beszélek ha valakivel telefonon vagy élőben kell beszélni (főleg idegen nyelven).
Egyedül hétvégén tudok kikapcsolni, utána egész hétköznap azon imádkozok, hogy ne kelljen szocializálódnom a kellemetlen következmények elkerülése érdekében (szerencsére eddig egyszer kellett volna telefonálnom, akkor is hangposta kapcsolt). Fogalmam sincs meddig tudom én is ott húzni, imádkozhatok, hogy év végéig el ne bocsássanak. Mivel egy gyár egységben dolgozom, volt tapasztalatom gyári munkát is végeznem (palackozás) és azt jobban élveztem, mivel ott nem ér meglepetés, mindig meg mondják mit kell csinálnom, utána csak azt csinálom monoton módon, meg ugye az olaj és az üveg nem beszél vissza, így azt nyugisan tudom akár egész nap is csinálni :'D sőt a munkakör is mondhatni egész jó volt ott. elég gáz, hogy ennyit elpocsékoltam tanulmányokra az életemből mikor egyre jobban tudom nagyon jól magamról, hogy a szociális készségek erőteljes hiánya miatt egy irodai munkahelyen sem fogom megállni magam (mondják hogy ez introvertáltság, de úgy érzem nekem ez már inkább valamilyen betegség mint szimpla introvertáltság).
A lényeg, hogy nem vagy egyedül ezzel, akinek a szakmába álló munkájával problémái vannak, mindenestre remélem egyszer megtaláljuk mindannyian a nekünk való ideális állást (ami nekem konkrétan nyugis lenne ahol nem ér sok meglepetés, sem konfliktus bár sajnos olyan nincs sok). Szerencsére egész szerteágazó a szakom így lehet csak éppen ez a beszerzői állás nem való nekem.
Rám még nem kiabáltak vagy szidtak le, de nagyon nem is dicsértek a munkám miatt így fogalmam sincs mit gondolnak rólam, lehet csak azért dolgozom még ott mert munkaerő hiány van és amelyik pozícióban én vagyok oda nem jelentkezett senki sem (4 hónapig volt betöltetlen az állás), és kezdem érezni, hogy miért, a régi leveleket melyeket az elődöm folytatott le belföldi és külföldi beszállítókkal olvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!