Volt munkahelyre visszamenni?
Az egyik kollégám miatt mondtam fel anno,4hónap után,szoba asszonyként dolgoztam,nagyon szerettem,imádok takarítani,mindenki nagyon elégedett volt velem,sokmindent rám bíztak,szerettek,de ez a személy oda került,és teljesen mérgezte a lelkem,sokáig tűrtem,de egyszer csak nagyon bele untam,sok gondolkozás után elhatároztam magam,és felmondtam.
1hónap ledolgozást követeltek,de nem teljesítettem(tudom ez egy nagy hiba)
5hónap eltelt,nagyon sokat gondolok a nunkahelyre ,nagyon hiányzik! Mit gondoltok? Semmi esély? Megpróbáljam? Valaki volt már hasonló helyzetben?
Attól is függ, hogyan váltatok el.
Ha betöltötték már az állást, és nem kell több ember, nem vesznek fel, de ha üres a helyed, akkor sem biztos, hogy számolnak veled.
Egy próbát megér, de ha az a bizonyos kolléga még most is ott van, akkor nem oldódik meg semmi, és ugyanúgy mérgez tovább téged.
Ha meg mindig ott van a kollega, szerintem ne, keress mas szobaasszony allasokat, a munka ugyanaz, a tarsasag pedig mashol is lehet jo.
Nekem is hianyzott a volt munkahelyem sokaig, felmondas utan, de ez ugyanaz, mint amikor szakitasz valakivel de aztan megis hianyzik, mert a jo dolgokra emlekszel vissza :D En is inkabb ugyanazon a teruleten kerestem mast, bizva benne, hogy ugyanolyan jo fej lesz a tarsasag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!