Tényleg szemtelenség lenne hogy kicsit erélyesebben rákérdeztem a főnöknőnėl az elmaradt fizetésre és egyéb költségekre?
Nem értem. Miért lenne szemtelenség elkérned azt ami jár neked, amit magától kellett volna odaadnia?
Az a szemtelenség, hogy kunyerálnod kell azért amit alapból automatikusan meg kellene kapnod.
Te még mindig ott dolgozol?
Havonta, fizetéskor felteszed ugyanazt a kérdést.
NEM, nem "szemtelenség" elkérni az ami jár. Szemtelenség és a hatályban levö munkajogi törvények értelmében jogtalan folyó hó 10.-ig nem kifizetni a béreket.
Köteles 10.-ig utalni a TELJES fizetésed.
Nem hiszem el, hogy valaki annyira életképtelen lenne ezt megérteni és a főnöke tudomására hozni. Most Rád gondoltam Kérdező.
Jogosan kéred a neked járót, ami papíron is fel van tűntetve.
A főnök dolgai közé tartozik, hogy tisztességesen kifizesse a keze alatt dolgozókat.
Nálam pl a kis csapatom elég vegyes társaság.
Valakinek van papírja arról amihez ért s felvettem, valakinek csak 8 álltalános.
Viszont elismerem a mihez értését és jutalomként megkapja a plusz annyit, mint a többi.
Eleinte saját keretből álltam.
Volt hogy elfelejtettem, de mondtam is szóljon rám.
Engem nem zavart az, hogy szól.
Megdolgozott érte, én pedig megígértem.
Egyik ismerősömtől is hallom úgy kell kuncsorognia a fizuját...
A főnökének meg nem tetszik.
Bementem hozzá, amelyik nap megkapta a bérjegyzéket... és felszólaltunk, hogy 2020-ban baromira nem annyi járna neki.
Könyvelő nem tud számolni óras számot ...
+Pár dolgot elírt...
Mivel fiatal azt hiszik hüIye is.
Az ígéreti dolgokra NE alapozz, legyen papír róla, ha megbízhatatlan a felettes/főnök.
# 2 ez a magyar valóság. még vanak többen is.
én is jártam így sak nem tettem fel róla kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!