Milyen cégpolitikai rejlik a „régi embereknek nem emelünk semmit“ bánásmód mögött?
Az emelés aszerint megy ki mennyi ideje van a cégnél, de nem úgy ahogy gondolnátok. Nem a lojalitást a sok itt töltött időt honorálják, hanem épp ellenkezőleg. Aki fél éve, 1 éve max 2 éve van itt az kap emelést. Aki 2 évnél régebben az semmit. Egységesen semmit.
A főnökség úgy van vele, aki évek óta itt van azt már úgyse megy el és annak nem emel semmit. Míg aki fél éve jött, annál félő hogy dobbant és emelnek.
Aki 5 éve van itt az már nem dobbant. (de ha mégis az se érdekel senkit)
Ez milyen üzlet vagy inkább HR-politika?
Én sok éve itt levőként nem kapok annyit mit az akit 1 hónapja vettek fel.
Ez van.
A bérviszonyok sokat változtak ma már az én bruttó 180-as béremmel egy alkesz trógert se kapnának, de én itt vagyok és örülök hogy ennyi is jutott.
"Csak annyira kell dolgozni, amilyen a fizetésed"
De ezzel nem vagyok előrébb mert ezzel nem lesz több pénz a bukszámban egyrészt másrészt meg veszélyes is mert mi van ha kivágnak emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!