Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mióta nem szakadok szét a...

Mióta nem szakadok szét a munkában nem érzem jól magam, hogy változtassak?

Figyelt kérdés
Volt egy munkahelyem és egy saját vállalkozásom. Minden munkám úgy végeztem, hogy a másikat is csinálnom kéne közben. A főnököm egy idő után azt mondta, hogy bár nagyon szereti amit együtt összehoztunk a projektemben, de látja, hogy nem tudok büszke lenni arra, amit nála csinálok, és számomra létezik egy sokkal jobb hely. Igaza vna, rég fontolgattam, hogy lépnem kéne, de túl ragaszkodó típus vagyok, még most se tudom elengedni azt a munkát. Mos tfut a saját vállalkozásom, megvalósult minden, amit azelőtt csak terveztem, de most folyamatosan haszontalannak érzem magam, úgy érzem csak elfolyik az időm, pedig nem vagyok tétlen. 3 hónapja vagyok így és a helyzet nem javul, vajon tanulnom kell a magam ura dolgot? Vagy csak túl hirtelen jött a több szabadidő?
2020. febr. 25. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha te olyan ember vagy, akinek mindig le kell magát foglalnia, akkor keress egy új szenvedélyt, hobbit a munkád mellé, amit rendszeresen csinálhatsz.

Lehet ez sport, kirándulás, teljesítménytúrák vagy valami végezz közösségi szolgálat öregekkel/gyerekekkel/hajléktalanokkal vagy a helyi állatmenhelyen, stb. Tanulj nyelvet vagy tanulj valamit, ami a munkádhoz kapcsolódik és profitálhatsz is belőle.

Vaaagy tanuld meg élvezni a szabadidődet, találkozz többet a barátaiddal, látogasd meg a szüleidet, nagyszüleidet. Fordíts időt magadra, a fizikális és mentális egészségedre.

2020. febr. 25. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak minél több helyen el kell dicsekedned vele, hogy annyira sikeres a vállalkozásod, hogy nem tudod eleget lógatni a lábad mellette.

Nyilván irónia, de gondolj bele... Jön a siker, de az önigazolás nem elég.

2020. febr. 25. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Jaaaa, nekem ez eszembe sem jutott, hogy dicsekvés lenne. Nem dobok tőle hátast. Pláne, hogy arról ír, hogy most nem érzi jól magát, szóval nem kell irigykedni. Meg amúgy sem.
2020. febr. 25. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is olyan vagyok, hogy nem tudok megülni a seggemen. Mindig kell csinálnom valamit.

Munka mellett megy a sport, lakásfelújítás, stb..

2020. febr. 25. 13:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, féltem azért a "fene a jó dolgod meg a problémáid" típusú hozzászólásoktól. Nem gondoltam, amikor több időről álmodoztam, hogy valójában ennyire megold mindent, hogy hirtelen kicsúszik alólam a talaj
2020. febr. 25. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert most ez a kényelmes, ez a jó számodra.
2020. febr. 25. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Annyiszor átírtam, hogy teljesen kusza lett, de remélem érthető a lényeg. Elnézést kérek!

2020. febr. 25. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
És most mi a helyzet?
2022. dec. 3. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!