Mi a jobb, munkanélküliként csóróként, vagy valami nagyon tré munkában dolgozni kevés pénzért?
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Már csak a szociális kapcsolatok miatt IS kell a munka - és az önértékelésedet is javítja. Mindig tovább lehet lépni, ha nagyon tré az a munka. Míg ha otthon vegetálsz, akkor csak egyre lejjebb kerülsz, az önbecsülésed is mínuszba fordul, és egyre nehezebb lesz onnan kikerülni.
A második.
Egyedülállóként egyértelmű, hisz eladósodsz vagy elfogynak, fogynak a tartalékaid.
Nem egyedülállóként, ha most eltartanak, akkor az kevés pénz az összes mehet félre, semmi költés!
Egy nap - egy kavics, száz nap - száz kavics!
Aztán, ha benne vagy a dolgozás körében, akkor forog ki egy jobb, otthon a kanapén nem igazán...
Jártam életemben olyan tré helyeken, ahol a mostani eszemmel a lábamat se tenném be még 1x.
De a szükség nagy úr, bármilyen sz@r is volt, pár napot ki lehetett ott húzni, majd lépni tovább.
Ha van pénz, akkor azért meggondolandó!
Én például azért tudtam elhelyezkedni a tanulmányaimnak megfelelően, mert 1,5 hónapig otthon voltam és reggeltől-estig a tanulással, fejlődéssel foglalkoztam. A fejlődés fel is tűnt egy emberkének, aki most foglalkoztat.
A szenvedésnél jobb lehet otthon 8-9 órákat aludni, tanulni (pl nyelvet), de akkor tényleg tanulni és ha van, kreatív hobbival foglalkozni.
# 9
Aztán a leendő munkaadó megnézi a CV-t, és látja a lyukat rajta (hogy hereverézéssel töltötte az illető az elmúlt éveket), garantáltan nem őt fogja felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!