Ti ezt hagynátok? Vagy szólnátok érte?
Én bizony visszaszólnék, az első adandó alkalommal. Az ilyen emberek a gyenge ellenállást keresik, akiken kiélhetik a frusztrációjukat.
Ha hagyod őket érvényesülni, akkor te leszel az, ráadásul egyre inkább ki fogják tolni a határt.
Én eddig két multinál dolgoztam, ott az egyik cigány srácot betalálta csoportvezető, de utána majdnem összeugrott vele a gyerek, annyi hogy elkapta a pólóját és odahúzta magához, utána 1 órára csend volt, majd jött a két biztonsági őr, meg rendőr is, mivel megfenyegette a csoportvezetőt hogy kimennek és összedarálja ezért a húzásért.
Én sosem értettem minek kötnek bele az olyanba amiből csak verés lesz, vagy kórházi kezelés.
Nagy cégeknél előfordulnak balhék, és tévedés hogy csak az alja réteg között, láttam már csukott ajtónál vergődést több ember között, és ezt mind a munka generálta.
Nyugodtan megmondhatod neki a magadét, de számolni kell vele hogy letiltják a belépőkártyád, vagy ők maguk számoltatnak le, ha jó a kiállásod akkor úgyis megléped, vagy pedig lenyeled ezeket(amit sokkal nehezebb)
Velem az a helyzet, hogy szólok, de ha lekezelő választ kapok és ráadásul nem is lépnek rá semmit, onnantól kezdve engem már nem érdekel egy cseppet sem milyen lesz a végeredmény... Ha később felhántorgatják, miért ilyen, akkor egyenesen a szemükbe mondom amit ők is nekem, ugyanabban a hangnemben.
Nálam eddig ez mindig úgy végződött, hogy az ember elgondolkodva sarkonfordult és elment a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!