Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet egy munkahely...

Hogy lehet egy munkahely ennyire szemét?

Figyelt kérdés
Amikor felvettek erre a helyre, akkor mondtam hogy egyetlen egy dolgot nem szeretnék itt csinálni. Azt mondták oké, nagyon kell az ember, tudnak rakni oda ahova mennék. Próbaidő alatt semmi gond nem volt, szerettem ezen a helyen dolgozni. Erre a próbaidő lejárta után benyögik, hogy mégis azt kellene csinálnom, amit kikötöttem az elején hogy nem akarok sosem. Amit én eddig csináltam, azt nem veszi át senki egyelőre, hanem "majd lesz vele valami", meg még ezer helyen emberhiány van, de nekem csakis oda kell mennem, amit utálok. Hiába van ott már ember, azt inkább máshová küldik. Hogy lehet egy hely ennyire aljas? Aztán meg csodálkoznak hogy fel akarok mondani, meg persze 1 hónap felmondási idő, tehát addig csinálni kell ha tetszik ha nem...
2020. febr. 24. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha utazási kötelezettség, akkor utasítsd vissza családi okokra hivatkozva. Engem ezzel húztak be a csőbe. Megmondtam, hogy egy estét sek vagyok hajlandó a hasfájásuk miatt máshol tölteni. Tudták, hol a helyük, aztán fél év múlva más hülyeség miatt felmondtam.
2020. febr. 24. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
Mi az hogy szemét? A vezetőd oda fog helyezni ahova akar, ahova szerinte kell, nem pedig oda ahol te kívánsz dolgozni. Megnyugtatlak hogy ez a világ ősszes munkahelyén így van. Aztán az is lehet hogy te vígan elvoltál a feladatoddal mint a befőtt, de a vezetőd másképp értékelt
2020. febr. 24. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Próbaidő alatt bármikor felmondhatsz. Az új szerződést meg nem kell áláírni. "Táppénzre" azonban bármikor mehetsz.olyankor keresed az új melót. Egyszer úgyis megunják és kiteszik a szűröd, de egyszerűbb, ha beadod a kétbalkezest és szarul dolgozol. Önként és boldogan fognak felmondani.
2020. febr. 24. 22:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen eset és megértő volt a főnök. Nyilván van egy munkaköri leírás, de ha történik egy szóbeli ígéret, azt illik betartani. Itt az volt, hogy a kollégának tériszonya van. Annyit kért, hogy ne kelljen átmennie egy olyan helyen ahol ez kijön neki. Nem baj, mindenki megvárja, míg megkerüli. 5 perccel több, mások háromszor ennyit bagóznak.

Megosztod velünk, nálad mi a problémás?

2020. febr. 24. 23:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi lenne az a dolog hogy ennyire vészes hogy felmondanál miatta?

Egyébként ezzel az elején kellett volna körültekintőbbnek lenni. Sokan beleszrnak a munkaszerződésbe és rengeteg problémájuk van belőle később. Nem a munkáltatót kell hibáztatni hanem tessék elolvasni azt a szerződést...

2020. febr. 25. 07:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen helyek, Annyit tudsz tenni mint írták is, felmondást beadod szépen és mész táppénzre.
2020. márc. 1. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!