Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet egy munkahely...

Hogy lehet egy munkahely ennyire szemét?

Figyelt kérdés
Amikor felvettek erre a helyre, akkor mondtam hogy egyetlen egy dolgot nem szeretnék itt csinálni. Azt mondták oké, nagyon kell az ember, tudnak rakni oda ahova mennék. Próbaidő alatt semmi gond nem volt, szerettem ezen a helyen dolgozni. Erre a próbaidő lejárta után benyögik, hogy mégis azt kellene csinálnom, amit kikötöttem az elején hogy nem akarok sosem. Amit én eddig csináltam, azt nem veszi át senki egyelőre, hanem "majd lesz vele valami", meg még ezer helyen emberhiány van, de nekem csakis oda kell mennem, amit utálok. Hiába van ott már ember, azt inkább máshová küldik. Hogy lehet egy hely ennyire aljas? Aztán meg csodálkoznak hogy fel akarok mondani, meg persze 1 hónap felmondási idő, tehát addig csinálni kell ha tetszik ha nem...
2020. febr. 24. 19:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és mint kiderült, másfél hónapja tervezik ezt, csak épp elfelejtették nekem megemlíteni.
2020. febr. 24. 19:23
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi az a dolog? Szerzősben mi van a munkaköri leírásban?
2020. febr. 24. 19:24
 3/16 anonim ***** válasza:
*szerződésben
 4/16 A kérdező kommentje:
Még akkor talán megérteném, ha nem tudnának máshova rakni, de kb. mindenhol emberhiány van, simán tudnának más feladatot adni, maradhatnék a jelenlegi helyemen is, hiszen az így majd jól elmarad, hogy nem csinálja helyettem senki.
 5/16 A kérdező kommentje:
Szerződés alapján csinálhatom, persze. Nincs megtiltva.
2020. febr. 24. 19:25
 6/16 anonim válasza:
94%

Táppénz felmondási időre és csókolom. Nincs olyan orvos aki nem írna ki ha elmondod neki mi történt.

Amúgy meg aláírtad a szerződést amiben megvan határozva a munkaköri leírásod, ami tartalmazza gondolom azt is amit éppen nem akarsz ergo jogilag legális, más pedig nem számít ha tovább vinnéd az ügyet.

Gondolom ez nem éppen kérdés volt inkább csak kifakadás de azért válaszoltam :D

2020. febr. 24. 19:26
 7/16 A kérdező kommentje:
Nyilván legális, nem is ez volt a kérdés. Hanem hogy miért nem lehetett próbaidő alatt szólni, hogy úgy néz ki, végül mégis ezt kellene csinálnod, mit szólsz hozzá? Aztán már fordultam is volna ki az ajtón.
2020. febr. 24. 19:27
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

Gondolom a kérdezőt beosztották PHP-t programozni! :(

Teljesen megértem, ebben az esetben én is azonnal felmondanék!

2020. febr. 24. 19:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Írd már le mit nem akarsz!
2020. febr. 24. 19:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Urinő nem végez akármilyen munkát....
2020. febr. 24. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!