Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt megteheti a munkáltató?

Ezt megteheti a munkáltató?

Figyelt kérdés
Táppénzen voltam egy hétig, annyit mondtam a főnöknek hogy beteg lettem és nem megyek. Na most megtehetik azt hogy szabadságot írnak nekem erre a hétre táppénz helyett, hiába viszem a táppénzes papírt. Mert maradt pár nap szabadságom amit mondtak hogy ki fognak írni hogy ne kelljen kifizetni. Attól tartok nehogy kiírják nekem erre a hétre ha már úgysem mentem és akkor elúszott az a +1 hét fizetett távollét.
2020. febr. 22. 13:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a jó benne, hogy mivel már felmondtam, semmi értelmét nem látom bejárni erre a helyre. Ha megkapom az egy hét táppénzt és még egy hét fizetett szabadságot az többet ér nekem mint +10 ezer forintért még egy hétig bejárni.
2020. febr. 22. 17:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Viszont azt ne felejtsd el, hogy a felmondási idő mindkét felet védi és te aláírtál egy szerződést, amiben ezt elfogadtad. Korrekt ember nem kamui táppénzre, meg szabira megy, hanem ledolgozza becsülettel amit egyszer vállalt.
2020. febr. 22. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!