A „kapitány hagyhatja el utoljára a süllyedő hajót“ bölcsesség munkahelyek viszonylatában nem érvényes?
Ha van egy cég ami igencsak a padlón van, minden téren (anyagilag főleg és ez kihat a munkaerőre amely vagy eltávozik tehát nincs is, vagy van de alulmotivált) és ez az állapot egyszemélyben a főnökségnek köszönhető, akkor ebben a szituban nem kéne érvényesnek lennie a bölcsességnek a"kapitány hagyhatja el utoljára a süllyedő hajót“?
Mert a cégvezetőnek eddig hatalmas pofája volt mindenki hibás volt mindenért csak ő nem, aztán elcsöndesedett. Kiderült felmondott már csak 1-2 hetet van itt.
Nem értem: szar helyzetbe hozta a céget. És most amikor már tényleg hullik szét az egész most feláll? A bedőlést nem várja meg? Hát az ő műve az egész!
Nem úgy lenne tisztességes ha már szarlevest főzött hát egye is meg, és ne álljon fel a székéből az utolsó pillanatig.
Nem ő kéne legyen az aki utolsóként lekapcsolja a villanyt?
Most összeb***ot mindent szépen feláll és amikor majd omlik az egész és már fizetést se tudnak adni akkor ő már ott se lesz.
???
Gerinctelen!
"értelmes ember nem marad direkt olyan helyen ahol megszivja. "
Ha valaki bekapcsolva hagyja a vasalót (mindegy is miért) és kigyullad a ház, nem totál evidens hogy ott áll és segít amiben tud?
ÉS VÁLLALJA A FELELŐSSÉGET TETTÉÉRT? Miatta égett le a ház, ő meg elsunnyog? Akik eddig a házban laknak meg mehetnek a híd alá miatta???
Hogy van ez?
Miért kéne bárkinek is eléd állni és bocsánatot kérni, ha még te is elismered, hogy pszichológusra van szükséged?
A példáid meg hagyd már. Hányan írjuk még le, hányféleképpen, hogy NEM KELL senkinek sem téged megmentenie vagy eléd állni.
"a még te is elismered, hogy pszichológusra van szükséged?"
Na! Hol ismertem el? Idézd? Lássuk.
Négy éve várjuk, hogy bedőljön a Balázska Bt. most elérkezett ez a nap is. De még hátravan az, hogy a csókosok viszik a cégből a fénymásolót, a számítógépeket, meg egyéb értéket, Balázskát meg fegyelmire küldik egy gemkapocs miatt. Meg ugye a cég nem adja oda Balázska fizuját, de a csókosok milliós végkielégítést kapnak.
Én azért kíváncsi vagyok, hogy ezután mi lesz-e új sztori, vagy mégjobban ráfekszik az alapítványi iskolas, meg az egyetemes kamukérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!