Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A „kapitány hagyhatja el...

A „kapitány hagyhatja el utoljára a süllyedő hajót“ bölcsesség munkahelyek viszonylatában nem érvényes?

Figyelt kérdés

Ha van egy cég ami igencsak a padlón van, minden téren (anyagilag főleg és ez kihat a munkaerőre amely vagy eltávozik tehát nincs is, vagy van de alulmotivált) és ez az állapot egyszemélyben a főnökségnek köszönhető, akkor ebben a szituban nem kéne érvényesnek lennie a bölcsességnek a"kapitány hagyhatja el utoljára a süllyedő hajót“?

Mert a cégvezetőnek eddig hatalmas pofája volt mindenki hibás volt mindenért csak ő nem, aztán elcsöndesedett. Kiderült felmondott már csak 1-2 hetet van itt.

Nem értem: szar helyzetbe hozta a céget. És most amikor már tényleg hullik szét az egész most feláll? A bedőlést nem várja meg? Hát az ő műve az egész!

Nem úgy lenne tisztességes ha már szarlevest főzött hát egye is meg, és ne álljon fel a székéből az utolsó pillanatig.

Nem ő kéne legyen az aki utolsóként lekapcsolja a villanyt?

Most összeb***ot mindent szépen feláll és amikor majd omlik az egész és már fizetést se tudnak adni akkor ő már ott se lesz.

???

Gerinctelen!

2020. febr. 21. 09:31
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"értelmes ember nem marad direkt olyan helyen ahol megszivja. "

Ha valaki bekapcsolva hagyja a vasalót (mindegy is miért) és kigyullad a ház, nem totál evidens hogy ott áll és segít amiben tud?

ÉS VÁLLALJA A FELELŐSSÉGET TETTÉÉRT? Miatta égett le a ház, ő meg elsunnyog? Akik eddig a házban laknak meg mehetnek a híd alá miatta???

Hogy van ez?

2020. febr. 21. 11:41
 22/25 anonim ***** válasza:

Miért kéne bárkinek is eléd állni és bocsánatot kérni, ha még te is elismered, hogy pszichológusra van szükséged?

A példáid meg hagyd már. Hányan írjuk még le, hányféleképpen, hogy NEM KELL senkinek sem téged megmentenie vagy eléd állni.

2020. febr. 21. 11:58
 23/25 A kérdező kommentje:

"a még te is elismered, hogy pszichológusra van szükséged?"

Na! Hol ismertem el? Idézd? Lássuk.

2020. febr. 21. 11:59
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Négy éve várjuk, hogy bedőljön a Balázska Bt. most elérkezett ez a nap is. De még hátravan az, hogy a csókosok viszik a cégből a fénymásolót, a számítógépeket, meg egyéb értéket, Balázskát meg fegyelmire küldik egy gemkapocs miatt. Meg ugye a cég nem adja oda Balázska fizuját, de a csókosok milliós végkielégítést kapnak.

Én azért kíváncsi vagyok, hogy ezután mi lesz-e új sztori, vagy mégjobban ráfekszik az alapítványi iskolas, meg az egyetemes kamukérdésekre.

2020. febr. 21. 12:08
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
El se olvastam a leírást, csak a kérdés felét, és tudtam hogy ez a munkaügyis barom lesz.
2020. febr. 21. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!