Berjegyzek mikor ervenyes?
Sajnos a munkahelyemen ahol felmondtam odsig fajult a dolog hogy jogi utra kell vinnem mert a volt fonokom nem hajlando kifizetni a szabadsagaimat es nem hajlando az alairt jelenleti iveket mellekelni amin elsosorban bizonyithato a jelenletem. Erre van mas megoldas is ugyanis kamerafelvetelek illetve kulcs atvetelek vannak napra pontosan alairassal vezetve az orszoban.
A berjegyzekeket mellekelte amibol en soha nem kaptam sajat peldenyt csak mindig alairtam. Most azoknak a fenymasolatat megkaptam de alairas nelkul! Vagyis en ugy gyanitom hogy ij berjegyzekeket irhatott a kiirt szabadsagaimmal.
Ugyved fog erre nekem tudni valaszolni ahova a jovoheten kaptam idopontot, de kerdezoskodnek ki volt hasonlo helyzetben es tudna meselni a tapasztalatairol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!